Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Legendární Grilovačka na VŠTE je zpět

PR článek

Největší akce v kampusu VŠTE na Okružní se blíží – Grilovačka proběhne již v úterý 2. května od 18 hodin. Můžete se těšit na večer plný koncertů a dobrého jídla i pití, který pro vás tradičně připravuje Studentská unie VŠTE. Ta organizuje také Nadační běh, který odstartuje už 18. dubna v 17 hodin.

Přijďte si zasportovat a zároveň přispět na dobrou věc: oblíbený Nadační běh je věnovaný psímu útulku Pes pro život. V kampusu na Okružní, kde závod odstartuje, bude probíhat sbírka krmení a hraček pro pejsky. Také celý výtěžek z akce půjde na útulek. Registrace běžců začíná od 16 hodin a startovné je 100 korun. Výherce čekají hodnotné ceny, ale pokud nechcete závodit, přijďte alespoň fandit a vezměte s sebou i své psí kamarády. Délka trati je 4,5 km, start i cíl je v areálu VŠTE na Okružní.

Přesně o dva týdny později proběhne v kampusu Grilovačka, a to od 18 hodin. Letos se můžete těšit na vítěze University Band Contest, Brutální Jahodu, Atmo Music a DJs. Na největší akci Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích každoročně dorazí stovky diváků a letos bude mít již 12. ročník. Na ten minulý, kde byl hlavní hvězdou večera Rest, přišlo téměř tisíc lidí.

Točit se bude Plzeň a připraveny budou i jiné drinky včetně nealka. Kromě občerstvení, podle kterého akce dostala svůj název, budou v nabídce také vodní dýmky. Vstup na Grilovačku je jako vždy zdarma. Nenechte si to ujít!

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky nadační běh, pes pro život, grilovačka na všte, všte, grilování, akce, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Legendární Grilovačka na VŠTE je zpět  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.