Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Mimořádný den pro jihočeské karate. Na Sokolském ostrově se uskuteční atraktivní oslava padesátin

PR článek

Tohle bude velké… Aby ne, vždyť padesátiny jsou významné jubileum! Kdo je oslavenec? TJ Karate České Budějovice, jeden z největších a nejúspěšnějších klubů karate v České republice. Klub, který sbírá jeden úspěch za druhým a vychovává sportovce světových kvalit. Přijďte společně s ním oslavit dlouhou historii a užít si hodiny zábavy, živé muziky a výjimečných setkání. Akce se uskuteční 16. června na Sokolském ostrově v Českých Budějovicích.

„Zveme veškerou karatistickou komunitu, všechny lidi, kterým se karate jakýmkoliv způsobem dostalo do života – současné i bývalé karatisty, jejich rodiny, přátele a fanoušky. Stejně tak moc rádi přivítáme návštěvníky z řad široké veřejnosti, pro které máme mimo jiné přichystané ukázky toho nejlepšího z karate. Na programu je také exhibice a několik hudebních vystoupení,“ uvádí Dominika Hýsková z TJ Karate České Budějovice.

Kulturně-sportovní akce začne v 15 hodin. Odpoledne bude zaměřené hlavně na rodiny s dětmi, kdy se uskuteční ukázky sportovní přípravky, sportovního i tradičního karate, rozhovory a od 16.30 hodin exhibiční zápasy top závodníků. Na místě budou také různá stanoviště, kde si děti budou moci vyzkoušet rozmanité aktivity či plnit úkoly související s činností klubu.

Hudební program odstartuje v 17 hodin. Jako první na scénu nastoupí Láska, poté Vojtaano, Fast Food Orchestra a o závěrečnou tečku se postarají v nočních hodinách Denyho parťáci, kteří skončí těsně před půlnocí. „Celým programem bude provádět moderátor, který si v průběhu večera bude zvát na pódium osobnosti k rozhovorům, předání ocenění a poděkování za jejich zásluhy,“ dodává Dominika Hýsková.

Pořadatelé ocení společně se zástupci města České Budějovice a Jihočeského kraje výrazné osobnosti jihočeského karate, které se zasloužily o založení klubu či rozvoj tohoto sportu v jižních Čechách i celé České republice. Oceněni budou i karatisté, již získali medailové úspěchy na evropských a světových šampionátech.

Harmonogram akce:
15:00 - 15:15 - zahájení
15:25 - 15:40 - ukázka sportovní přípravka
15:40 - 15:50 – rozhovor osobnosti karate
15:50 - 16:05 - ukázka sportovní karate děti
16:05 - 16:20 - ukázka tradiční karate
16:20 - 16:30 – rozhovor osobnosti karate
16:30 - 17:00 – exhibice top závodníků
17:30 - 18:30 – kapela Láska
18:30 - 18:45 – ocenění osobnosti karate
19:15 - 20:15 – kapela Vojtaano
20:15 - 20:30 – ocenění osobnosti karate
21:00 - 22:00 – kapela Fast Food Orchestra
22:30 - 23:55 – kapela Denyho parťáci

TJ Karate České Budějovice bylo založeno v roce 1973 jako jeden z prvních klubů karate v Jihočeském kraji. Historicky má největší zásluhu na rozšíření karate a sportu jako takového v tomto regionu. Dlouhodobě se mu daří přivádět ke sportu a k pohybu nespočet dětí a mládeže, vychovávat z nich sportovce a také závodníky na profesionální úrovni.

„Pravidelně obsazujeme přední místa v celkovém hodnocení úspěšnosti klubů v počtu získaných medailí na mistrovství ČR od žákovských po seniorské kategorie. Vychovali jsme řadu úspěšných reprezentantů ČR a medailistů z mistrovství Evropy a mistrovství světa,“ popisuje hlavní trenér Miroslav Hýsek a dodává: „Oslavy ale nejsou jen o nás, jsou celkově o karate v Českých Budějovicích a jižních Čechách. Věříme, že se bude jednat o mimořádnou událost, na kterou budeme všichni vzpomínat. Nesmírně se těšíme na všechna ta úžasná setkání s pamětníky, ale i návštěvníky z řad široké veřejnosti. Uvidíme se na Sokoláku!“

Událost se uskuteční pod záštitou primátorky města České Budějovice Dagmar Škodové Parmové a hejtmana Jihočeského kraje Martina Kuby. „Město České Budějovice i Jihočeský kraj akci také podpořily finančně, jsou hlavními partnery oslav. Moc děkujeme,“ uzavírá Dominika Hýsková.

Dalšími partnery akce jsou: Dopravní podnik města ČB a. s., Budějovický Budvar, Madeta a. s., LUMEN Servisní s. r. o., BMS centrum s. r. o. Mediálním partnerem je Budějcká Drbna.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky karate, TJ Karate, České Budějovice, Česko, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mimořádný den pro jihočeské karate. Na Sokolském ostrově se uskuteční atraktivní oslava padesátin  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.