Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dětský den a Festival sladkostí a zmrzliny v Géčku České Budějovice

PR článek

Oslavte Den dětí v Géčku na Festivalu sladkostí a zmrzliny. Oslava je ideální pro všechny milovníky mlsání, zábavy a soutěží. Festival se koná v sobotu 3. června od 10 do 18 hodin a vstupné je zdarma.

„Sladké dobroty patří do života dětí i dospělých stejně, jako smích. A protože v našem Géčku chceme, aby se naši zákazníci cítili co nejspokojeněji, pořádáme na oslavu Dne dětí Festival sladkostí a zmrzliny,“ říká Sabina Gruberová marketingová managerka z nákupního centra Géčko a s úsměvem dodává: „Přijďte si k nám zamlsat a ochutnat dobroty, které jste ještě nezkusili. Věříme, že od nás budete odcházet se skvělou náladou.“

V sobotu 3. června bude prostranství před nákupním centrem Géčko v Českých Budějovicích patřit cukrárnám, pekárnám, palačinkárnám, kavárnám a spoustě dalších stánků se sladkou nabídkou. Nabízet se budou francouzské makronky od Judyth sweet art a Nos macarons, sladká pochoutka churros, různé druhy zmrzliny (třeba kuličková), tvarohové minikoblížky od GULE, voňavé produkty z Levandulového údolí a také hmyzí gastronomie. Návštěvníci mohou nejen ochutnávat, ale také nakupovat a pokračovat v mlsání doma nebo si udělat sladký piknik v přírodě. A pozor, bude vyhlášena i soutěž o nejlepší zmrzlinu Festivalu.

Samotná oslava Dětského dne začne ve 14:00 hodin v travnaté části u parkoviště a děti se můžou těšit na Pepu Maxu, loutkové představení, kouzelníka, skákací hrady, vystoupení děti na trampolínkách, mažoretky, malování na obličej nebo třeba pletení copánků. Přímo na pasáži centra je čeká kolotoč, který bude pro všechny děti jezdit zdarma.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky zmrzlina, cukrovinka, České Budějovice, Mezinárodní den dětí, slavnost, Géčko, Globus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dětský den a Festival sladkostí a zmrzliny v Géčku České Budějovice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.