Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

HOBBY slaví 30. narozeniny. Soutěžte s námi o dvě vstupenky

PR článek

Už na 30. ročník tradiční výstavy HOBBY zve od čtvrtka 11. do neděle 14. května českobudějovické Výstaviště. Chybět nebude například roadshow Pepy Libického, modelářská show nebo pestrý program pro děti. Zahrají i Babouci. Soutěžte s námi o dvě čestné vstupenky, které platí jak na HOBBY, tak i potravinářský veletrh CZECH FOOD EXPO, který se letos koná poprvé.

HOBBY jako tradičně potěší především zahrádkáře a kutily. Prodejci zde nabízí nepřeberné množství druhů sazenic, semen, stromků, keřů, ale i vybavení na zahradu, pergoly nebo zahradní domky. Na své si ale přijdou i další návštěvníci. Prohlédnout si budou moci například i potřeby pro domácnost, zařízení a vybavení bytu a zahrady, ale také třeba hračky, modelářství.

„U příležitosti jubilejního ročníku jsme připravili řadu novinek. K vidění budou například karavany. Návštěvníci se dozví také zajímavosti ohledně úsporného a ekologického bydlení,“ prozradil předseda představenstva českobudějovického Výstaviště Mojmír Severin.

K vidění budou mimo jiné i dřevostavby nebo čím dál populárnější TINY house.

„Další lákadlo je připravené na víkend, kdy se bude v pavilonu T2 konat modelářská RC TRUCK SHOW. Návštěvníci si budou moci prohlédnout rádiem řízené modely různých vozů,“ prozradil dál Mojmír Severin. Milovníky rychlých aut určitě nadchne i výstava vozů rallye. Na své si přijdou i zájemci o myslivost.

Show Pepy Libického: Dílna i pro diváky

Speciálním hostem HOBBY bude Pepa Libický (Libovky Pepy Libického) se svou roadshow a návštěvnickými soutěžemi o hodnotné ceny.

„Mé moto je: “Na každé skládce se dá nalézt vlčí mák!”. Vezu vám svou dílnu, ve které si můžete zrenovovat váš kousek nábytku anebo se naučit zajímavé techniky i používání nářadí na workshopu. Společně se pustíme do díla! Čekají vás zajímaví hosté, kteří pro vás mají spousty inspirací a nejen, co se týče řemesla. Řemeslo je dar a nejlepší je dar vyrobený vlastníma rukama,“ uvádí ke své show Pepa Libický.

Ten bude mít na pódiu plně vybavenou dílnu s hoblicí. Právě tam proběhne hlavní část workshopů. Pod pódiem bude pak několik dalších hoblic s nářadím.

„Vedle kamionu bude stan se starým nábytkem a bytovými doplňky, které se návštěvníci budou učit renovovat různými technikami. Pepa Libický pak ukáže zájemcům jak základy, tak i řadu zajímavých technik a používání nářadí nebo nástrojů a materiálů. Například se návštěvníci mohou naučit pokládat plovoucí rigidní vinylovou podlahu a mohou si o ni i zasoutěžit,“ popsala tisková mluvčí českobudějovického Výstaviště Michaela Čeňková.

Hobby dětský svět a hudební program

Ani letos samozřejmě nepřijdou zkrátka děti, pro které je připraven HOBBY dětský svět. Určitě je potěší například barevný písek na výrobu obrázků. Chybět nebude tradiční dřevěný dětský kreativní koutek. Jezdit se bude na oslících, Safari resort přiveze na výstavu malé ZOO. Těšit se mohou i na několik skákacích hradů a trampolín. Dětský program obohatí i myslivci s vydrýskem Mikešem. O hudební program, který se koná v Pivovarské zahradě, se postarají Jižani, Šumavanka, Netolička a Babouci.

Informace o ceně vstupenek, parkování a podrobný program najdete na stránkách Výstaviště. Vstupenka na Hobby je zároveň i vstupenkou na potravinářský veletrh CZECH FOOD EXPO.


Soutěž o vstupenky skončila. Výherci byli informováni emailem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky České Budějovice, výstaviště, hobby

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HOBBY slaví 30. narozeniny. Soutěžte s námi o dvě vstupenky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.