Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

ARPI.DAY: Festival, který spojuje lidi, odtajňuje prvního interpreta

PR článek

Českobudějovické centrum ARPIDA letos slaví 30leté působení v oblasti poskytování komplexní koordinované péče v duchu uceleného systému rehabilitace a v rámci oslav pořádá 23.9.2023 rodinný hudební festival ARPI.DAY. Na festivalu vystoupí pět interpretů/kapel, kteří na svém kontě mají řadu ocenění, včetně Zlatých Slavíků, cen Anděl, či platinových desek.

Vrcholem celoročních oslav 30letého působení centra bude benefiční integrační festival ARPI.DAY, který se bude konat na Výstavišti v Českých Budějovicích v pavilonu T. Jednou z významných vlastností tohoto festivalu je, že pavilon T na Výstavišti bude plně bezbariérový. Bude zde vyhrazená část pro návštěvníky se speciálními potřebami, a to přímo u pódia, aby měli možnost vychutnat si vystoupení naplno.

Na festivalu vystoupí nejpopulárnější kapela v Čechách

Prvním odtajněným interpretem, který na festivalu vystoupí, je kapela MIRAI, která má na svém kontě několik Zlatých Slavíků i několik cen Anděl. Jejich píseň Když nemůžeš, tak přidej víc, byla nejstreamovanější skladbou roku 2017. V roce 2020 a 2022 dostala cenu Anděl za Skupinu roku a tím výčet jejich ocenění nekončí.

Startuje první vlna předprodeje

Do předprodeje se nyní dostává první vlna vstupenek. V tuto chvíli je možné pořídit vstupenku za 390 korun. Organizátoři postupně odhalí další umělce a s tím bude stoupat i cena vstupenek.

ARPI.DAY je festival, který spojuje lidi nejen skrze hudbu, ale také prostřednictvím poslání centra ARPIDA. Všichni účinkující se zřekli svého honoráře a celkový výtěžek akce bude věnovaný centru ARPIDA.

Vstupenky na festival k dostání zde.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Arpida, Arpi.Day, koncert, Mirai

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ARPI.DAY: Festival, který spojuje lidi, odtajňuje prvního interpreta  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.