Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Do Českých Budějovic míří osobnosti českého byznysu

PR článek

Zakladatel veleúspěšné značky bot Vasky, bývalý kouč Jaromíra Jágra, podnikatelka roku 2017, majitel největší hostingové společnosti v Česku. Za předními osobnostmi tuzemské podnikatelské scény už nemusíte do Prahy. Zamiřte v září do centra Českých Budějovic na konferenci Byzon. A ulovte si i vy byznysové zkušenosti.

Byzon konference se koná 20. 9. 2023 v Kongresovém hotelu Clarion v centru Českých Budějovic, které obdobnou událost hostí vůbec poprvé. Určená je pro všechny, kteří podnikají, nebo podnikat plánují. Co je pro obchodní úspěch klíčové, na co si dát pozor a čemu se vyvarovat. Na to odpoví hosté konference z řad českých podnikatelů a předních koučů.

Pozvání pořadatelů přijal například Václav Staněk (Vasky), který poodhalí, jak ze značky bot vybudoval skutečný “love-brand” a proč převzal tradiční českou značku Botas. Zakladatel společnosti WEDOS Josef Grill prozradí, proč se nevyplatí podceňovat rozvoj zdravé firemní kultury. A o návod, jak z obýváku vybudovat úspěšnou firmu s více než 100 milionovým obratem, se podělí Petra Plemlová, držitelka první ceny v soutěži Žena roku v kategorii byznys a zakladatelka e-shopu Unuo.

„Vždycky se snažíme jít cestou, kterou před námi ještě nikdo neprošlapal, takže podpořit první konferenci tohoto druhu v Českých Budějovicích bylo nasnadě. Zároveň chceme přispět k rozvoji regionu, protože tu máme osobnosti, firmy a instituce, na které můžeme být hrdí a které mají potenciál kulturu v Budějovicích dlouhodobě zvedat,“ vysvětluje pořadatel konference Jindřich Hrdý.

Na konferenci nebudou chybět ani přední čeští koučové jako je Marian Jelínek a Daniel Gamrot, kteří návštěvníky seznámí s posledními trendy seberozvoje a produktivity. Techniky obchodního vyjednávání v praxi osvětlí Adam Dolejš, který spolu s Radimem Paříkem vede Asociaci vyjednávačů.  „Naše hosty spojuje nejen fantastický úspěch v podnikání, ale i jejich původ – velká část z nich totiž pochází právě z Jižních Čech. Po konferenci se můžete navíc propojit s účastníky a užít si večerní afterparty,“ doplňuje Hrdý.

Více informací o programu a vstupenky na akci najdete na stránkách Byzon konference.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Českých Budějovic míří osobnosti českého byznysu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.