Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Lupy, plešatění i onemocnění kůže na hlavě. Pomůžou vám ve Vlasové klinice

PR článek

Řídnutí vlasů, jejich vypadávání, třepení, lámavost, mastné vlasy, svědění pokožky hlavy, problémy s lupy nebo seboreou či alopecií. Hodně lidí tíží nejenom tyto vlasové neduhy, stydí se kvůli tomu, necítí se dobře, trápí se. Vyzkoušeli řadu propagovaných prostředků a bezúspěšně. Pomoci s jejich trápením a především výrazně zlepšit kvalitu vlasové pokožky a vlasů samotných dokážou profesionálové z unikátní Vlasové kliniky, jejíž pobočka se otevřela i v Českých Budějovicích.

Profesionálové z Vlasové kliniky vědí, že tajemství krásných vlasů je především zdravá pokožka hlavy. Zaměřují se proto nejprve na diagnostiku pokožky, aby zjistili, co je příčinou vašeho problému. Při diagnostickém vyšetření zjistí, v jakém stavu se nachází a zároveň odhalí přesnou příčinu vašich problémů. Vše probíhá za pomoci speciální trichologické kamery. Trichologické vyšetření je vhodné pro každého, ať jde o dospělého nebo o dítě, kdo řeší nejen problémy s pokožkou hlavy, ale i s vypadáváním vlasů anebo se zajímá o vlasovou hygienu. Ihned po vyšetření, které zabere sotva dvacet minut, specialista navrhne účinné řešení.

K ošetření používají na Vlasové klinice přístroj NEO 21, vyvinutý exkluzivně pro síť klinik. Nejprve pomocí ultrazvukové špachtle s vysokou vibrační frekvencí odstraní v epidermis, svrchní vrstvě pokožky, staré odumřelé buňky kůže, keratotické i mazové zátky a tím se uvolní cesta pro růst vlasů. Ošetření navíc podporuje prokrvení pokožky, snižuje napětí v pokožce a příznivě ovlivňuje podkoží a celkový stav epidermis.

Trápí vás seborea nebo alopecie? Svěřte se specialistům

Podle problému, s jakým do Vlasové kliniky přicházíte, pak specialisté volí další cestu. Například pro muže, kteří řeší řídnutí vlasů a jejich postupné ustupování, od typického kolečka na hlavě až po větší ztrátu vlasů, je vhodná metoda mikrojehličkování. Při ní je aplikováno NEOHAIR sérum do vlasové pokožky za pomoci Dermarolleru, který je pokryt 200 mikrojehličkami potaženými zlatem. Tato metoda je vhodná také u lidí, které trápí alopecie, strupovitá pokožka či seborea. „Procedura je vhodná i pro mladší děti, které trpí na různé vyrážky, anebo seboroickou dermatitidou. Zbaví je úporného svědění, které seboreu doprovází. Naším dalším cílem je, abychom seznámili klienty s tím, jak udržovat pokožku hlavy zdravou a v dobré kondici, stejně jako když chodíte na ústní hygienu,“ přibližuje další využití Broňa Jirků, majitelka českobudějovické Vlasové kliniky.

Metoda ale pomáhá řešit třeba pooperační stavy. „Po operaci kýly mi strašně začaly padat vlasy. Měl jsem jich plné hrsti. Pomohlo vyčištění pokožky ultrazvukem a aplikace Neohairu mikrojehličkováním,“ popisuje svou zkušenost jeden z klientů. Vyřešit může metoda i typické potíže žen, kterým začaly padat vlasy například po porodu a hormonální bouři, která těhotenství doprovází.

Postupný úbytek vlasů už nemusí být vaší noční můrou

Metoda je naprosto bezbolestná, stejně jako další z cest, které k odstranění potíží na Vlasové klinice využívají. Jde o tak zvanou elektroporaci. Toto neinvazivní ošetření vlasové pokožky je používáno ve většině případů, například u nadměrného vypadávání vlasů, prořídnutí vlasů, šupinatění nebo lupovitosti pokožky hlavy, ale také u dehydratované, mastné nebo svědivé vlasové pokožky.

Například pana Bedřicha trápil nadměrný úbytek vlasů následkem onemocnění covidem. Stačily dvě návštěvy a hlava opět začala obrůstat, když pak navštívil svého kadeřníka, ten jej podezíral, že si nechal vlasy transplantovat. Odborníci z Vlasové kliky zbavili trápení i osmdesátiletou paní, která kvůli alopecii přicházela o vlasy. Po čtyřech návštěvách jí začaly růst jemné vlásky a postupně se ztrácí holá místa na hlavě.

Dříve jsem si vlasy obarvit nemohla, protože mi prosvítala prázdná místa, teď už ne, díky návštěvám Vlasové kliniky,“ říká slečna Tereza, které kožní lékař diagnostikoval plešatost a řekl jí, že se s postupnou ztrátou vlasů musí smířit. Ve Vlasové klinice podstoupila dosud v rámci čtyř návštěv čištění ultrazvukovou špachtlí a mikrojehličkovaní, Neohair si aplikovala i v domácí péči a vlasy přestaly zcela vypadávat a rostou nové. Celkově posílily, jak lze vidět na trichologické kameře. Výrazně zhoustly v postižených oblastech a dorůstají i nové. 

Udělejte si chvilku pro sebe, věnujte své pokožce hlavy péči a odměnou vám budou nejenom krásné vlasy a vyšší sebevědomí, ale zejména můžete vyřešit své zdravotní i estetické problémy. Navíc neinvazivní metodou, která nezabere příliš času a neudělá vám čáru přes rozpočet. Zbavit se potíží, které vás trápí třeba i dlouhé roky, rozhodně stojí za to.

Obraťte se s důvěrou na specialisty z Vlasové kliky v Českých Budějovicích, které najdete v nově otevřeném salonu na adrese Pražská třída 1- Mariánská galerie. Rezervovat si můžete své místo i online. Více se před návštěvnou můžete dočíst o metodách i práci profesionálů Vlasové kliniky.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky vlasy, Vlasová klinika, pomoc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lupy, plešatění i onemocnění kůže na hlavě. Pomůžou vám ve Vlasové klinice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.