Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Do Tábora dorazili modří kurýři. Jako dárek si Wolt připravil slevu a dopravu zdarma

PR článek

V Táboře Wolt funguje již od minulého roku, nově se ale ve městě objevili legendární modří kurýři, kteří rychle a spolehlivě doručí jídlo do 30 minut.

Na rozvážkovou službu společnosti Wolt už jsou Češi zvyklí ve více než třiceti městech. I v Táboře tato modrá platforma funguje již od minulého roku, partnerské restaurace ale doposud doručovaly objednávky vlastní cestou. Teď je ale vše jinak! Jídlo až ke dveřím spolehlivě doručí legendární modří kurýři.

Nováčci na Woltu navíc mohou do 18. června využít speciální promo kód na dvě slevy v hodnotě 75 korun. Po zadání kódu TABOR150 se tyto slevy v podobě 150 kreditů uloží na profil nových zákazníků a budou platit ještě dalších 30 dní! Seznámení s Woltem tak může být ještě o něco milejší.

Chuť autentické Indie přímo v centru Tábora, tak jak ji znáte z restaurace Taandor.

„Jako uvítání jsme si pro všechny zákazníky už tradičně připravili dopravu zdarma, ale tentokrát po dvakrát delší dobu – tedy po dobu prvních 30 dní od spuštění. Od 18. května do 18. června si tak Tábořané budou moct Wolt vyzkoušet a zaplatí jen cenu za samotné jídlo,” láká na exkluzivní nabídku dopravy zdarma Lenka Kmeťová, obchodní ředitelka českého Woltu.

Sushi jako z Tokia z 2kyo Restaurant může být u vás už za 30 minut.

V nabídce Woltu jsou navíc i ty nejlepší gastrozážitky z oblíbených táborských podniků. Pochutnat si tak můžete třeba na proslulé indické klasice z Tandoor, lahodném sushi a asijské kuchyni z 2Kyo Sushi, výborných obědových menu z restaurace La Dominique, ověřené italské klasice v Pizza Italiano, skvělé snídani z Brunch Cafe Sen nebo dokonalých sladkých tečkách z Bubble Wafle a Rolované zmrzliny D.S. Samozřejmě ale nechybí ani fastfoodoví favorité jako KFC a McDonald's. Každý si prostě přijde na své a navíc si své oblíbence může vychutnat v pohodlí domova a v soukromí. Místní online nabídka restaurací, bister i kaváren na Woltu se navíc bude nadále rozšiřovat a v Táboře se tedy ještě máme na co těšit.

V Brunch Café Sen si můžete dát nejen snídani a kávu, ale i skvělý oběd.

„Z rozšíření našich kompletních služeb do Tábora máme velkou radost. Wolt v Táboře nyní rozjíždíme naplno tak, jak je nám to vlastní. Našim hlavním cílem je, aby přítomnost modrých kurýrů zákazníkům zase o něco zpříjemnila zážitek z dovozu dobrého jídla. Jsme také rádi, že můžeme nadále spolupracovat s táborskými podniky, získávat jim nové zákazníky a usnadnit jim jejich fungování, ať už v podobě zajištění rozvozu nebo třeba zákaznické podpory,” říká Lenka Kmeťová, obchodní ředitelka českého Woltu.

Kvůli chuti na pizzu už nemusíte jet přes celý Tábor, vaši objednávku z Pizza Italiano vám doručí Wolt.

Stále přitom platí lhůta na doručení objednávky do 30 minut od jejího zadání včetně času na samotnou přípravu jídla. „Všechny tyto objednávky lze stále zadávat jak přes internetové stránky, tak v naší jednoduché aplikaci, která v průběhu doručování umožňuje například sledování aktuální pozice kurýrů na mapě,” dodává Lenka Kmeťová.

Partnerští kurýři a partnerské kurýrky budou jídlo po Táboře, stejně jako v ostatním městech, doručovat v tepelně regulovaných boxech a co nejčastěji i v kompostovatelných obalech — a to na kolech, skútrech i v autech. Wolt přitom vždy kompenzuje uhlíkovou stopu za všechny své objednávky, aniž by to zákazníka stálo cokoliv navíc.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky wolt, tábor, kurýři, doprava zdarma

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Tábora dorazili modří kurýři. Jako dárek si Wolt připravil slevu a dopravu zdarma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.