Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

První ročník Hradce Festu bude plný zábavy pro malé i velké

Pořadatelé zvou všechny zájemce na rodinný festival do Hradců u Českých Budějovic, který se uskuteční v sobotu 24. června od 13 hodin. Festival se koná na Letní výukové základně ZSF JU. Připravena je zábava a soutěže pro děti i dospělé, skákací hrad a další atrakce, soutěže pro všechny věkové kategorie a samozřejmě občerstvení.

První ročník rodinného festivalu Hradce fest bude probíhat v krásné přírodě (kde by chtěl žít každý), nedaleko Českých Budějovic, kam se dá dojet na kole, vlakem nebo přijít pěšky. Děti čekají odměny za splněné úkoly, dospělé pak občerstvení, pivo a klobása. O zábavu se až do pozdních večerních hodin postarají účinkující kapely Vendy Band s Vendulou Kostohryzovou a Jardou Hnízdilem, folkové uskupení DRC, vokální seskupení X-TET, nebude chybět ani českobudějovická skupina The Greens a legenda HE band v čele s frontmanem Jirkou Hebíkem a jejich nezapomenutelným reggae.

Hradce Fest pořádají Spolek Svobodné Hradce a Obecní úřad Hradce.

Akce se koná za každého počasí, tak neváhejte a přijeďte se bavit a strávit krásné odpoledne a večer v Hradcích v Letní výukové základně ZSF JU!

Vstup je zdarma.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky zábava, Zdravotně sociální fakulta Jihočeské univerzity, České Budějovice, festival, soutěž, skákací hrad, YouTube

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První ročník Hradce Festu bude plný zábavy pro malé i velké  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.