Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Proč podcast? Protože na VŠTE je pořád o čem mluvit

PR článek

V loňském roce byla v kampusu VŠTE v Českých Budějovicích otevřena nová multimediální místnost a velmi záhy přišel nápad na vlastní podcast. Ten nakonec dostal jméno Podcast na Okružní a první díl vzniknul na samém konci roku 2022.

Pozvání do podcastového studia před Vánoci přijaly nejvýraznější tváře školního esportového spolku Mighty Eagles: Standa Veselý a Simča Kelemenová. Hlasem podcastu je Klára Havlínová z Marketingového oddělení VŠTE. Ta má díky tvorbě školního časopisu přehled o zajímavých osobnostech školy nejen z řad studentů, ale i absolventů a zaměstnanců. Pro první díly tak vybírala z lidí, které již osobně zpovídala do časopisu Student VŠTE: kromě hráčů z Mighty Eagles to byli Jakub Zahradník (účastník pořadu Prostřeno a úspěšný kuchař), Adam Králík (český reprezentant v jízdě do vrchu) nebo Tomáš Švejda (český reprezentant v badmintonu).

Mezi dalšími hosty v první desítce dílů byli Grigorij Orljanski alias DJ Gizzy nebo modelka a influencerka Nicola Garbaczová. A mezi osobnosti, které natáčení teprve čeká, patří paralympijský vítěz Arnošt Petráček, rektor VŠTE Vojtěch Stehel nebo úspěšná instagramová influencerka Monika Hrubá.

Ve studiu však kromě podcastů vznikají i další zajímavé projekty. Probíhá tu například focení produktů, modelů a osob. Vznikla tu třeba fotka na grafiku pro florbalovou bitvu o Budějce (kterou nakonec vyhrál tým VŠTE) nebo fotky fotbalistů z Pitbulls Budweis v ligových dresech a školním merchi. Studio si můžete i pronajmout, stejně jako prostory Coworkingového centra VŠTE v ulici Kněžská. Pro více informací sledujete sociální sítě VŠTE.

Podcast na Okružní si můžete poslechnout na Spotify: Podcast na Okružní | Podcast on Spotify

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky VŠTE, podcast, všte podcast, novinka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Proč podcast? Protože na VŠTE je pořád o čem mluvit  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.