Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

DOC Mercury v Českých Budějovicích přináší zákazníkům další novinky

PR článek

Dopravně-obchodní centrum Mercury čeká v létě výměna eskalátorů i mostního závěru nájezdové rampy na autobusové nádraží. Zároveň se přesouvá předprodejní kancelář dopravního podniku, protože v jeho původních prostorách se připravuje otevření lékárny Dr. Max.

Dopravně-obchodní centrum Mercury v Českých Budějovicích v létě rozhodně zahálet nebude. „Plánujeme například vyměnit jezdící schody mezi podlažími,“ informuje Jiří Ludačka, ředitel DOC Mercury, a pokračuje: „Montáže budou probíhat ve druhé polovině obou prázdninových měsíců a za plného provozu. Při výměně eskalátoru se paralelní schody vždy vypnou, aby sloužily k volnému průchodu oběma směry. Pro bezbariérový přístup mohou lidé využít výtahy mezi patry,“ doplňuje. V každém podlaží bude navíc k dispozici koordinátor, který návštěvníkům v případě potřeby poradí.

Další stavební zásah se týká nájezdové rampy na autobusové nádraží. Zde dojde k výměně mostního závěru, který překrývá dilatační spáru a umožňuje plynulý přejezd vozidel z mostní konstrukce na navazující komunikaci. Oprava začne 10. července a potrvá do konce letních prázdnin. „Tato servisní činnost bude znamenat krátkodobé zdržení příjezdů i odjezdů autobusů, protože průjezd bude vždy řízen pouze jedním směrem,“ dodává ředitel Jiří Ludačka.

U vchodu z křižovatky Dvořákovy a Žižkovy ulice si návštěvníci v létě mohou všimnout také přípravy prostoru pro lékárnu Dr. Max, která své dveře otevře v říjnu tohoto roku. S tím je spojený i přesun stávající předprodejní kanceláře českobudějovické MHD. „Kontaktní místo Dopravního podniku města České Budějovice zde pro cestující zůstane do konce června. Od srpna se pak přestěhuje do jiných prostor u vchodu ze Žižkovy ulice, a bude tak v těsné blízkosti zastávky MHD,“ prozrazuje ředitel DOC Mercury Jiří Ludačka. Služby DPMCB jsou klientům k dispozici ve stejnojmenné aplikaci online, dlouhodobé parkování mohou spravovat na www.parkovanicb.cz. K osobní návštěvě pak mohou využít pobočky na náměstí a v Novohradské ulici.

Koordinaci bezpečnosti zajišťuje odborně způsobilá osoba v oblasti rizik pan Kolář. Návštěvníci mohou své podněty hlásit na telefonu 389 054 100 nebo na e-mailu info@docmercury.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky DOC Mercury, Mercury, novinky, dopravně obchodní centrum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

DOC Mercury v Českých Budějovicích přináší zákazníkům další novinky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.