Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

ARPI.DAY: To je festival, který spojuje

PR článek

Českobudějovické centrum ARPIDA letos slaví 30leté působení v oblasti poskytování komplexní koordinované péče v duchu uceleného systému rehabilitace a v rámci oslav pořádá 23.9.2023 rodinný hudební festival ARPI.DAY. Na festivalu vystoupí pět interpretů/kapel, kteří na svém kontě mají řadu ocenění, včetně Zlatých Slavíků, cen Anděl, či platinových desek.

Vrcholem celoročních oslav 30letého působení centra bude benefiční integrační festival ARPI.DAY, který se bude konat na Výstavišti v Českých Budějovicích v pavilonu T. „Celým cyklem akcí chceme hlavně říct, že 30 let trpělivě a odborně pracujeme na tom, aby lidé s postižením měli potřebné služby a podmínky pro osobní rozvoj, ale i komunitu, sociální zázemí a vizi pro jejich život a aby tuto podporu vnímala i jejich pečující rodina,” upřesňuje ředitel centra Marek Wohlgemuth.

Jednou z významných vlastností tohoto festivalu je, že pavilon T na Výstavišti bude plně bezbariérový. Bude zde vyhrazená část pro návštěvníky se speciálními potřebami, a to přímo u pódia, aby měli možnost vychutnat si vystoupení naplno.

Na festivalu vystoupí nejpopulárnější kapela v Čechách, jedna třetina legendárního tria 3v1 i aktuálně nejpopulárnější textař a písničkář Pokáč. Dosavadní odtajněný line up festivalu cílí na široké publikum. Na pódiu se v sobotu 23. září 2023 vystřídají MIRAI, Martina Pártlová s kapelou, Pokáč a další interpreti, kteří zatím ještě zůstávají v tajnosti. Celým festivalem bude provázet dlouholetý patron centra ARPIDA Jiří Mádl.

Ve druhé vlně předprodeje zbývá kolem stovky lístků

První předprodejová vlna je pryč. Druhá vlna nabízí vstupenky za 550 korun. Vstupenek za tuto cenu zbývá už jen sto kusů. Organizátoři budou postupem času odhalovat další interprety, přičemž bude stoupat i cena vstupenek.

ARPI.DAY je festival, který spojuje lidi nejen skrze hudbu, ale také prostřednictvím poslání centra ARPIDA. Všichni účinkující se zřekli svého honoráře a celkový výtěžek akce bude věnovaný centru ARPIDA. 

Vstupenky na festival k dostání zde.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ARPI.DAY, Arpida, oslava, koncert, hudba, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ARPI.DAY: To je festival, který spojuje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.