Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Mobilní aplikace Drbny nabízí nové funkce

Chcete mít přehled o všem, co se děje ve vašem městě? Stáhněte si aplikaci Drbna do svého mobilu a využívejte nové funkce. Aplikace je ke stažení pro mobilní telefony s operačními systémy iOS a Android.

„Aplikace má intuitivní ovládání. Umožňuje také například uložení článku pro přečtení později nebo jednoduché kopírování URL článku, třeba pro případ, že chcete odkaz na text poslat někomu dalšímu,“ popisuje funkce aplikace šéfredaktor vydavatelství Michael Daněk.

V aplikaci také uživatelé najdou funkci Drbnito. Skrze jednoduchý formulář mohou kontaktovat redakci, které stejnou cestou lze poslat například fotografii aktuálního dění. „Jde o rychlý komunikační kanál, jak redakci sdělit námět na článek nebo třeba jak informovat třeba o aktuální dopravní situaci ve městě,“ dodává Daněk. Drbnito najde každý uživatel pod ikonkou hovořícího panáčka na dolní liště, podobně jako další funkce.

Registrovaní čtenáři mohou také skrze uživatelský profil a funkci „Napsat článek“ vkládat vlastní články do sekce blogů. Každý registrovaný uživatel může zároveň využívat darkmode nebo si nastavit newslettery, které chce nebo naopak nechce odebírat. V aplikaci toho ale najdou mnohem víc a další nové funkce pro vás připravujeme.

„Čtenářům, kteří chtějí podpořit nezávislé zpravodajství nebo je jen obtěžují reklamy, nabízíme také velmi dostupné placené členství“, doplňuje jednatel společnosti TRIMA NEWS s.r.o. Matěj Matoušek.

Budeme moc rádi, když si ji stáhnete a budete ji využívat. Sociální sítě a vyhledavače vám mohou zásadním způsobem zkreslit realitu toho, co denně vydáváme. Aplikace je k dispozici pro iOS i Android

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky Drbna, Drbnito, aplikace, předplatné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mobilní aplikace Drbny nabízí nové funkce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.