Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Aquapalace Praha je Havaj

PR článek

Každý rok, již 15. sezón za sebou, je léto v Aquapalace Praha stylizováno podle jedné z exotických zemí. Ne jinak je tomu i letos, a proto aktuálně návštěvníci až do konce srpna zažívají v komplexu aquaparku Havaj v Praze. Po celou dobu prázdnin si tak všichni členové rodiny bez rozdílu věku mohou vychutnávat slunce, vodní radovánky, havajské gastro speciality, typické letní drinky, koncerty a plno další zábavy a zážitků.

Prázdniny jsou v plném proudu a pokud se nechystáte letos za hranice naší země, ale i přesto byste chtěli zažít alespoň trochu té Havaje, stačí navštívit Aquapalace Praha v Čestlicích. „Havajské léto probíhá v celém našem komplexu, Vodní svět nabízí každodenní animace s havajskou tématikou, koncerty a hudební večery, speciální gastronomii a stylové míchané nápoje v mnoha vnitřních i venkovních restauracích a barech. Ve SPA je nabídka rozšířena o havajské masáže Lomi Lomi a Saunový svět obohatil svou nabídku o letní ceremoniály, které se odehrávají i v nové ZEN sauně,“ shrnuje prázdninový program Vladana Horáková, generální ředitelka Aquapalace Praha. Během července a srpna také v prostorách Aquapalace Praha proběhne plno zajímavých doprovodných akcí, například koncert Chiary, dívčí skupiny Lollipopz či oblíbeného dua Ben a Mateo. V polovině srpna se pak v čestlickém aquaparku uskuteční autogramiáda herců ze seriálu ZOO.

HAVAJ pro každého

Pobyt v aquaparku v rámci Havajského léta je opravdu pro každého – nad rámec celoročních atrakcí jako je například brouzdaliště, mají menší děti k dispozici „suchý“ koutek, kde mohou řádit v havajském skákacím hradu, zažívat dobrodružství na prolézačce ve tvaru pirátské lodi a v neposlední řadě stavět monumentální hrady z písku. Větší děti si nově u twister tobogánu mohou zvolit doprovodný zvukový program a jízdu tak obohatit například o rytmus toho pravého havajského léta, k dispozici jsou také ping-pongové stoly. Dospělí návštěvníci pak zajisté oceňují kromě stylové havajské gastronomie a míchaných drinků například v Coral baru, kde je mohou konzumovat přímo v bazénu, také zrekonstruovaný Puzzle restaurant, s možností, jak nový název napovídá, si své menu poskládat přesně podle svého.

Slunce, zábava, adrenalin i mořské vlny

Aquapalace Praha je mimořádný svou širokou nabídkou aktivit a možností vyžití, díky své rozloze 9150 m2 je největším aquaparkem ve střední Evropě. Kromě novinek a animačních každodenních programů a koncertů v rámci Havajského léta, nabízí Vodní svět nepřeberné množství atrakcí a zážitků ve třech tematických vodních palácích a rozsáhlé venkovní zóně s Divokou řekou a nejdelším tobogánem v ČR. Vybere si tu opravdu každý, ať už preferuje adrenalinovou jízdu na tobogánu Kamikadze, kombinovanou jízdu tobogánem s virtuální realitou na MagicTube, nebo se chce nechat „spláchnout“ na Spacebowl. Mezi oblíbené atrakce pro menší či školkové děti patří například Dětský ráj u Majáku s vodními skluzavkami a hřibem či dalšími gejzíry a chrliči.

Pokud jste letos nebo ještě nikdy nebyli u moře, lze si vyzkoušet, jakou sílu mají vlny a například příliv, a to na simulátoru mořského vlnobití, který je aktivován v pravidelných 30minutových intervalech.

Další informace, otvírací časy atrakcí, aktuální program a informace o koncertech či hudebních večerech najdete ZDE

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky praha, aquapalace, koupání, atrakce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Aquapalace Praha je Havaj  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.