Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Firemní teambuilding? Vystoupejte na Stezku korunami stromů na Lipně

PR článek

Přemýšlíte, jak si zpříjemnit srpen v práci? Co takhle vystoupat na Stezku korunami stromů a užít si trochu lipenského léta? Je to ideální volba na firemní teambuilding, navíc se protáhnete po dlouhých dnech v kanceláři.

Stezka korunami stromů je první stezkou svého druhu v České republice. Poprvé se návštěvníkům otevřela 10. července 2012. Letos tak oslavila jedenácté narozeniny a těší se čím dál většímu zájmu turistů. Kdo by si totiž nechtěl prohlédnout okolí Lipna z čtyřicetimetrové výšky?

Výlet na Stezku je ideální volbou třeba na víkend s rodinou, kamarády nebo i firemní teambuilding. Změna prostředí totiž prospěje nejen vám, ale i vztahům s kolegy. Ke stezce se dopravíte buď lanovkou nebo speciálním autobusem - Stezkabusem. Pokud jste ale aktivnější kolektiv, vystoupejte k ní pěšky nebo po cyklotrase. Dolu pak můžete vyzkoušet sjezdové koloběžky, které si nahoře půjčíte a dole vrátíte. Pokud Vás bude více, můžete využít akci 3+1 zdarma.

Nudit se nebudete ani při výstupu. Součástí stezky jsou totiž naučné didaktické prvky, které rozšíří vaše znalosti o přírodě, její ochraně a funkcích lesa. Na trase najdete i mnoho adrenalinových zastávek, včetně adrenalinové sítě. Ale nebojte, kdo nechce, pošlape si to pěkně po pevném přírodním povrchu.

Na konci trasy dojdete na devítihrannou vyhlídkovou věž, ze které se naskytne výhled na celé okolí. Za dobré viditelnosti je vidět až na Alpy. Pokud se vám nechce dolů stejnou trasou, vyzkoušejte tobogán. Lístek na něj je třeba zakoupit při koupi vstupenky na Stezku. A pokud vás přepadne hlad, zastavte se v nedaleké restauraci Stodola nebo na zákusek či zmrzlinu v cukrárně Povidloň.

Velkou výhodou Stezky korunami stromů je také bezbariérový přístup.

Během léta si navíc můžete naplánovat návštěvu Stezky v době, kdy se tady koná jeden z letních koncertů nebo jiných akcí. Kulturní program je na Lipně totiž nabitý. Aktuální informace najdete na webu lipno.info.

Stezka korunami stromů je až do září otevřena každý den od 9:30 do 19 hodin. Každé úterý můžete vyrazit na Večerní Stezku, kdy si Lipno prohlédnete z výšky až do 23 hodin.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Lipno nad Vltavou, Lipno, Stezka korunami stromů, tip, výlet

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Firemní teambuilding? Vystoupejte na Stezku korunami stromů na Lipně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.