Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak razítka COLOP slavila 30. narozeniny

PR článek

Téměř každý má na svém pracovním stole minimálně jedno razítko, málokdo ale tuší, že razítka značky COLOP se vyrábí nedaleko, v jihočeských Borovanech. A to už 30 let.

V rámci oslav proběhlo několik akcí, jedna pro zákazníky obchodního oddělení pod vedením obchodního ředitele Karla Pilaře a druhá pro všechny zaměstnance společnosti COLOP, jakožto poděkování za jejich každodenní práci a nadšení.

Obchodně-marketingové oddělení oslavilo toto krásné jubileum společně se svými zákazníky na začátku července v Safari resortu v Hluboké u Borovan. Po bohatém denním programu jehož součástí byla například lukostřelba, offroad jízda či kontaktní ZOO pro méně odvážné, následoval večer plný jídla, hudby, tance i vzpomínání. Obchodní ředitel Karel Pilař rozdal všem přítomným pamětní medaile a společně s marketingovou vedoucí Barborou Kollerovou pronesli pár slov, aby si připomněli krásnou, i když občas složitou cestu, která vedla k výborným obchodním vztahům, které jsou s některými se zákazníků až na přátelské úrovni.

Pomyslně zaměstnanci společně vkročili do nové éry, kdy klasickým razítkům pomalu, ale jistě konkurují novinky jako je sortiment kreativních či elektronických razítek. Došlo i na loučení s obchodním zástupcem, panem Václavem Švecem, který působil v obchodní sféře společnosti celých třicet let a pro většinu zákazníků je právě on tím pomyslným „panem Colopem, tatínkem razítek v Čechách“.

Výrobní část a tedy zaměstnanci společnosti taktéž slavili ve velkém. Na konci června se sešli v prostorách společnosti, pilo se a tančilo, nechybělo ani pečené prasátko a jiné pochutiny.

Zkrátka slavilo se tak, jak se na třicetileté jubileum společnosti sluší a patří. Firma přivítala i návštěvu z rakouské mateřské společnosti a ředitelé Christoph Skopek, Franz Ratzenberger a Gerhard Koschka dodali celé oslavě punc opravdové výjimečnosti.

Více o společnosti

Společnost COLOP CZ s.r.o. byla založena v roce 1993, původně pod obchodním názvem STEMPEL spol. s r.o. (na současný název se přešlo v červnu 2005). Zakladatelem byla společnost COLOP Stempelerzeugung Skopek GmbH, jeden z předních světových výrobců samobarvících a páskových razítek, se sídlem v rakouském Welsu.

Krátce po svém založení zaujal COLOP CZ významnou pozici ve struktuře celosvětově působící skupiny COLOP, jelikož společnost převzala část výroby včetně know-how od mateřské společnosti a je jedinou zahraniční výrobní jednotkou mateřské společnosti.


Historický inzerát. 

V COLOP CZ probíhá kompletní výroba páskových razítek v různých jazycích (razítka vyrobená v Borovanech se vyváží do více než 120 zemí světa), samobarvící Printer Line, kapesní razítkaPocket Stamp a Stamp Mouse, flash razítka řady EOS (speciální technologie) a náhradní polštářky. COLOP CZ je výhradním distributorem produktů COLOP pro český trh již od roku 1994.

S nárůstem tržeb postupně rostla výrobní i skladová zařízení. V roce 2006 byly skladové prostory rozšířeny o novou halu o velikosti více než 450 m2 a společnost navýšila počet zaměstnanců na 80. V roce 2011 byla zahájena výstavba nových výrobních prostor a skladových ploch (500 m2, resp. 180 m2) a dokončena v roce 2012. Rozšířením bylo zaměstnáno celkem 110 lidí. Expanze společnosti pokračovala i v letech 2013-14, kdy byly dokončeny nové výrobní prostory o velikosti 1400 m2 a počet zaměstnanců dosáhl 140.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky colop, razítka, výročí, oslava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak razítka COLOP slavila 30. narozeniny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.