Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Koupelny Ptáček teď naleznete nově v obchodní zóně v Českém Vrbném

PR článek

Obyvatelé Českých Budějovic se mohou nyní radovat. Nové koupelnové studio Koupelny Ptáček v obchodní zóně České Vrbné nabízí vše, co si při zařizování koupelny lze přát. Řešíte aktuálně rekonstrukci domu či bytu, nebo přemýšlíte jen nad renovací koupelny? Svěřte se do rukou profesionálů. Zjistěte, na co se můžete těšit.

Koupelny Ptáček jistě každý milovník designu a kvalitních služeb dobře zná. Nyní najdete koupelnové studio se širokou nabídkou obkladů a dlažeb i v Českých Budějovicích na adrese České Vrbné 2394. V nově zařízeném koupelnovém studiu naleznete nepřeberné množství sanitární keramiky, van a sprchových koutů, baterií, nábytku i koupelnových doplňků – to vše v různých cenových relacích, kde si každý přijde na své. Úctyhodný prosvětlený prostor, na kterém se nová pobočka nachází, nabízí 51 vzorových koupelnových kójí, které přináší notnou dávku inspirace. Vše si zkrátka můžete osahat a na vlastní kůži vyzkoušet. Odborně školený personál vám poradí se vším, ať už máte předem jasnou představu, či nikoli.

Domluvte si nezávazně schůzku v Českých Budějovicích

Pro pohodlnou návštěvu, při které se vám bude koupelnový specialista plně věnovat, stačí udělat jen jednu jedinou věc – sjednat si zdarma schůzku. Jelikož se toto moderně vybavené koupelnové studio nachází v oblíbené obchodní zóně, není problém se pohodlně dostavit až na místo, ať už autem s příjemnou možností zaparkování přímo v areálu, nebo veřejnou dopravou. Všechny ostatní kroky od výběru zařízení až po samotnou realizaci i zajištění potřebné dokumentace, již zajistí Koupelny Ptáček.

Zhmotněte svou vizi o vysněné koupelně

K jasné představě o vzhledu koupelny vám kromě vystavených designových expozic přímo v novém koupelnovém studiu v Českých Budějovicích, může dopomoci 3D grafický návrh, který pro vás zajistí koupelnový specialista při návštěvě. Pokud hledáte opravdové odborníky v oboru, naleznete je právě u Ptáčka. Ať už tedy navštívíte právě pobočku v České Vrbné nebo si vyberete kterékoli studio ze široké sítě Koupelny Ptáček, budou vaše požadavky vyřešeny a rozhodně se svému snu doopravdy přiblížíte.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Koupelny Ptáček, koupelna, koupelnové studio, koupelny České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koupelny Ptáček teď naleznete nově v obchodní zóně v Českém Vrbném  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.