Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Razítka a box, netradiční spojení, které v Borovanech dává smysl

PR článek

V jihočeských Borovanech vzniklo netradiční propojení společnosti COLOP CZ a Gladiators Gym Borovany. Kde se tenhle nápad zrodil a čím je tak atypický popisují Barbora Kollerová, marketingová vedoucí COLOP CZ a Milan Zach, zakladatel a provozovatel Gladiators Gym Borovany.

Kde vznikl nápad na partnerství tohoto druhu?
Barbora: Ten nápad pochází prvotně z mé hlavy, ale odsouhlasen musel být samozřejmě Milanem. Shodou okolností jsem v době, kdy jsem u Milana začala trénovat box, hledala nějaký nový firemní benefit pro své kolegy a naštěstí jsem občas až přehnaně kreativní.

Takže zaměstnanci COLOP CZ mají v GG Borovany určité výhody?
Milan: Přesně tak, zaměstnanci i jejich rodinní příslušníci mohou využít zvýhodněnou cenu na permanentky. Samozřejmě nejen na bojové tréninky jako je box, sebeobrana či kickbox, uplatnit lze i na vstup do posilovny, lekce Taekwon-Do pro děti nebo na kruhové tréninky. Přesný rozvrh lze najít na našem instagramu.

Milan Zach

Rodák z Borovan, zakladatel Gladiators Gym Borovany

24x mistr ČR v Taekwon-Do

2x mistr ČR v kickboxu

3.místo ME v Taekwon-Do

4.místo MS v Kickboxu

V současnosti trenér a zapásník v K-1 (2 profi zápasy, 2 výhry)

Trochu odbočíme, Milane, jak vás vlastně napadlo otevřít Gladiators Gym Borovany a jak složité to bylo?
Milan: V září 2019, když jsme se připravovali na MČR, tak mi volal pan ředitel ZŠ, že týden nemůžeme do tělocvičny, protože tam má škola nějaké akce. Tudíž jsme byli před MČR týden bez tréninků. Oslovil jsem tedy tehdejšího pana starostu, zda by neměl nějaké prostory, kde bychom mohli mít svou tělocvičnu. Město nám nakonec nabídlo prostory v bývalé národní škole, kde jsme měli tělocvičnu velkou asi 60 metrů čtverečních. Jenže najednou začal být velký zájem a místo 15 členů nás bylo 50. Poté jsem tedy začal shánět větší prostory, kam jsme se v srpnu 2020 přesunuli. Za tu dobu se nám podařilo vychovat přes 30 mistrů ČR v Kickboxu a Taekwon-Do. Nyní máme kolem 200 členů a tělocvičnu s posilovnou o rozloze cca 600 m čtverečních.

V čem dalším ještě spočívá partnerství mezi COLOP CZ a GG Borovany?
Barbora: Samozřejmě v marketingové propagaci, Milan se podílí na organizaci nejrůznějších akcí týkajících se bojových sportů, pro představu jde například o letošní Gladiators Night Ring, kde působil nejen jako trenér svých svěřenců, ale sám dokonce zvítězil v zápase K-1. Samozřejmě s logem COLOP na dresu
Milan: Je samozřejmostí, že na každé takové akci je COLOP jedním z partnerů, jehož logo můžete vidět takřka všude, třeba i na tričkách našich svěřenců a jejich fanoušků. Ovšem mimo tyto akce též organizuji soustředění a tábory pro děti, semináře s předními bojovníky československé scény a též se náš gym podílí na krajské lize Taekwon-Do.

Plánujete výhledově nějakou akci, na kterou byste rádi upozornili?
Milan: Rádi se se všemi čtenáři Budějcké drbny uvidíme 24.9.2023 od 13.00 hodin v areálu Safari Resortu Hluboká u Borovan, kde budete mít možnost užít si odpoledne plné amatérských i profi zápasů v kickboxu, boxu, Muay Thai a MMA, to vše pod názvem Gladiators Night Contender. Těšíme se.

COLOP CZ


Firma COLOP CZ s. r. o., založena v roce 1993, je jedním z nejvýznamnějších producentů samobarvících a páskových razítek na světě, se sídlem v jihočeských Borovanech.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky razítka, borovany, colop cz, podnikání, box, jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Razítka a box, netradiční spojení, které v Borovanech dává smysl  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.