Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zažijte Den s Integrovaným záchranným systémem na vlastní kůži

PR článek

Máte rádi Vy nebo Vaše dětí houkačky, majáky, požární nebo policejní auta? Pak zpozorněte! Unikátní a velmi oblíbená akce Den s Integrovaným záchranným systémem je tu! Ještě větší a na více místech v Rodinném areálu Lipno. V sobotu 9. září si můžete s dětmi užít nádherný rodinný den, seznámit se například s prací Policie ČR, Horské služby, Vodní záchranné služby a podívat se do Království lesa zdarma.

Vše odstartuje úderem desáté dopolední ukázkou hašení požáru a pokračovat se bude například ukázkou slaňování ze Stezky korunami stromů, zásahem policejních psovodů, ukázkou záchrany osob z vodní hladiny a nebude chybět ani výbuch s požárem.

„Takováto akce se vždy těší mimořádnému zájmu a aby si ji návštěvníci ještě více užili, rozhodli jsme se dát složkám IZS více prostoru. Proto se akce bude konat na třech místech. U rybníčku pod bobovou dráhou, na Stezce korunami stromů a na tradičním místě u Království lesa,“ doplňuje marketingový manager areálu Jiří Gruntorád.

Den s Integrovaným záchranným systém ovšem není jen o ukázkách práce všech složek, ale také o tom, naučit se v případě nebezpečí adekvátně reagovat. Ať je Vám deset nebo padesát let. Nasát nové informace, nebo si je zopakovat můžete na jednotlivých stanovištích.

Pro děti je pak připraven pamětní list a také cesta po všech stanovištích. Pokud je obejdou, získají odměnu v podobě vstupu do Království lesa pro děti do 14,99 let + dospělou osobu zdarma.

Veteránské skvosty nebudou chybět!

A komu by to nestačilo, může si ještě ten den dopoledne v dolní části Rodinného areálu Lipno prohlédnout úžasné veterány v rámci South Bohemia Classic 2023. Čtrnáctý ročník mezinárodní setinové rallye veteránů zavede na Lipno až 150 posádek z několika zemí světa. Hodnotné skvosty začnou do Lipna přijíždět ve směru z Frymburku krátce před 8:30.

Ať už tedy chcete vidět složky IZS v akci, nebo se podívat na skvostné veteránské vozy, víkendovým výletem na Lipno neuděláte chybu!

Ohodnoť článek

Štítky lipno, izs, program, děti, rodina, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zažijte Den s Integrovaným záchranným systémem na vlastní kůži  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.