Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Naše oblečení obdivují i v jiných klubech, chválí ředitel Akademie Dynama Č. Budějovice Petr Benát

PR článek

Kolekci pro největší jihočeskou akademii vyrobila společnost BESPO, která veškeré oblečení vyrábí nejmodernějšími technologiemi v jihočeském Protivíně. Regionálně takt toto partnerství dává velký smysl. Jak tato spolupráce vznikla, co na kolekci říkají samotní hráči a co se chystá do budoucna?

Pane Benáte, jak vlastně vznikla vaše spolupráce se společností BESPO?
Spolupráce se společností BESPO vznikla na základě osobní známosti s Petrem BEČVÁŘEM, se kterým jsme již dříve řešili materiální vybavení hráčů fotbalové Akademie SK Dynamo České Budějovice tak, abychom jim poskytli kvalitní materiální vybavení s moderním designem. Pan Bečvář a jeho firma BESPO pak pro nás díky výborným zkušenostem z minulosti byli zárukou toho, že vše bude fungovat.

V čem je jejich nabídka a servis jiný než ostatních výrobců sportovního oblečení? V minulosti jste jistě vyzkoušeli několik dodavatelů.
Naše Akademie čítá kolem 350 členů a pro leckteré sportovní značky může být problém nás kompletně a jednotně materiálně vybavit. Skladové zásoby nejsou tak velké, logicky pak bývá problém s dostupností a samotným dodáním oblečení. Pro nás byly zcela zásadní dvě věci. Ta první, že si můžeme design oblečení navrhnout sami, ta druhá a neméně důležitá, že nám BESPO vytvořil skvělý servis v podobě e-shopu, díky kterému si rodiče a hráči navolí a následně objednají produkty dle svých požadavků a potřeb. Zboží je pak samozřejmě hráči dodáváno na uvedenou adresu do šesti týdnů. Samotnému klubu pak odpadávají starosti spojené s hromadným objednáváním, distribucí.

Čeho si nejvíce vážíte na společnosti BESPO?
Jednoznačně osobního přístupu, ochoty a vstřícného jednání. Kdykoliv bylo potřeba, lidé z BESPA byli vždy maximálně nápomocní. Je to dáno i skutečností, že BESPO je rodinná firma s úzkým vztahem k jihočeskému regionu. Jsem moc rád, že BESPO již obléká několik jihočeských sportovních klubů, ale i dalších sdružení. Je to skvělá vizitka této oblíbené značky, která veškeré oblečení vyrábí nejmodernějšími technologiemi v Protivíně.

V oblečení BESPO již tedy třetím rokem trénuje celá Akademie Dynama ČB. Jaké ohlasy na oblečení jsou od samotných dětí či rodičů?
Nebojím se říct, že ohlasy jsou ryze pozitivní. Už při představování kolekce byli nadšení nejen hráči, ale i trenéři a zaměstnanci Akademie. Zaznamenali jsme i několik obdivných dotazů z řad našich soupeřů, které zaujal především design tréninkové kolekce. Před třemi dny dokonce dorazil na klub mail od fanouška FC Hradec Králové, s nímž se utkaly o víkendu naše kategorie U18 a U16, který se dotazoval na možnost zakoupení těchto věcí, neboť ho při návštěvě utkání České ligy dorostu opravdu zaujaly.

Jak vidíte spolupráci do budoucna?
Já osobně jsem zastáncem toho, že se nemá měnit něco, co skutečně funguje. Takto to máme nastavené i s firmou BESPO. V rámci budoucí spolupráce určitě budeme diskutovat obměnu designu tréninkových věcí, ten stávající se dříve nebo později jistě okouká. Toto ale určitě není záležitost příštích měsíců. Všechny procesy jsou nyní zaběhnuté a mě ze všeho nejvíc těší, že v rámci tréninkového oblečení máme jednotně vybavené dětí od U6 až do U19.

Proč by i další kluby měli zvážit spolupráci se společností BESPO?
Právě kvůli skutečnostem, které jsem uvedl v předchozích odpovědích. Těší mě osobní přístup, vstřícnost a ochota zaměstnanců firmy. Dále je tu možnost vlastního designu oblečení, e-shopu a vůbec celkový servis této firmy z regionu je opravdu skvělý.

Máte zájem o nové klubové oblečení? Koukněte na stránky společnosti BESPO.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky petr benát, rozhovor, akademie, sport, fotbal, bespo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naše oblečení obdivují i v jiných klubech, chválí ředitel Akademie Dynama Č. Budějovice Petr Benát  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.