Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Do Česka se o víkendu vrátí letní teploty, v neděli bude až 28 stupňů

O víkendu se do Česka vrátí letní teploty, v neděli může být až 28 stupňů. Přeháňky se vyskytnou jen ojediněle. Teplé počasí s teplotami mezi 21 a 26 stupni bude pokračovat i v příštím týdnu. Vyplývá to z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

Po středečních bouřkách a ochlazení se bude postupně oteplovat. „Následující dny nabídnou klidné počasí. Během dneška bude od severozápadu ubývat oblačnost a do konce týdne očekáváme převažující jasno až polojasno s minimální pravděpodobností přeháňky," uvedli dnes na facebooku meteorologové.

Od pátku až do konce týdne bude na obloze převážně jasno až polojasno, ráno se ojediněle vyskytnou mlhy. V pátek očekávají meteorologové chladné ráno, nejnižší noční teploty klesnou pod deset stupňů. Na Moravě a ve Slezsku může být tepleji, kolem 11 stupňů. Přes den bude mezi 20 a 24 stupni.

V sobotu se budou noční teploty pohybovat mezi 13 a devíti stupni, v neděli pak mezi 17 a 13 stupni. Sobotní denní teploty vystoupají na 23 až 27 stupňů, v neděli bude ještě o stupeň tepleji.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, meteorologové, předpověď

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Česka se o víkendu vrátí letní teploty, v neděli bude až 28 stupňů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.