Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Je čas nakoupit běžkařské vybavení. S výběrem pomůže DajSport

PR článek

S příchodem podzimu nastalo ideální období, aby si lidé koupili běžky a běžkařské příslušenství. V Českých Budějovicích ho nabízí firma DajSport. Kromě kvalitního zboží má tradiční prodejce také zkušený a proškolený personál. Zájemci mohou vybavení nakoupit také přes e-shop či využít servis bez nutnosti objednání.

Ten vůbec největší zájem teprve přijde, a tak si mohou nyní zájemci v klidu vybrat běžky a další vybavení. Využít mohou toho, že je nyní zboží na skladech, což v covidových letech nebylo zvykem.

„Lidé už chodí, ptají se, zjišťují, co je v nabídce a dělají si takový předvýběr,“ vysvětluje Zbyněk Toula z týmu DajSport a jedním dechem dodává, že právě listopadem se začíná zájem zvyšovat.

Zároveň doporučuje si běžkařskou výbavu pořídit s předstihem. „Prodejci jsou maximálně zásobeni. My nyní máme obrovský výběr, ať už jde o velikost, délku běžek či výběr modelů. Minulý rok byla velká poptávka a malá nabídka, to letos neplatí,“ popisuje Zbyněk Toula.

Největší zájem je o skin běžky, které jsou v posledních letech hitem. Nyní tvoří až 95 procent celkové světové produkce běžek. Právě výběr vhodné skinové běžky je jedno z největších témat. 

„Před osmi lety to bylo zjevení, dnes je vyrábí každá firma. Zákazníci už je znají. Samozřejmě občas vysvětlujeme výhody skin běžek. Ta hlavní je, že odpadá výběr vhodného vosku a celkový proces správného mazání. Nejedná se o bezúdržbovou běžku, protože je skin potřeba před použitím namazat impregnací. Celý ten proces je však mnohem méně náročný,“ říká Zbyněk Toula.

Tradiční firma DajSport je jeden z největších prodejců běžek a běžkařského příslušenství na jihu Čech. Díky mnohaletým zkušenostem navíc disponuje proškoleným personálem, který zákazníkům pomáhá s výběrem ideálního vybavení. Personál navíc zboží testuje, a tak zaměstnanci dobře vědí, co prodávají. 

Nedílnou součástí je i zimní servis. Personál běžky navoskuje a celkově připraví na nadcházející sezonu. To platí i pro již zmíněné skinové běžky, kde je životnost pásek 500 až 800 kilometrů a ty opotřebené je potřeba včas vyměnit. Zájem už roste, a tak je třeba neotálet a ideálně se připravit v průběhu listopadu až prosince. 

Objednávat se není potřeba. Zájemce může přijet, odevzdat běžky a po dohodě si je v krátké době vyzvednout. Servis začne fungovat v průběhu listopadu, podrobnosti jsou na webu DajSport či facebookovém profilu. Prodejna se nachází na adrese České Vrbné 2349 v Českých Budějovicích.

Ohodnoť článek

Štítky dajsport, české budějovice, běžky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je čas nakoupit běžkařské vybavení. S výběrem pomůže DajSport  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.