Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Firma Pelzer interiéry slaví 30 let

PR článek

Českobudějovická firma Pelzer interiéry s.r.o., která se zabývá výrobou zakázkového nábytku a realizací interiérů, letos slaví třicetileté výročí. Zakládají si na dokonalém řemeslném zpracování a kvalitě s motem ,,Dokonalost v našem detailu“. Firma nabízí program komplexní řešení na míru od návrhu až po odbornou montáž. Výrobní program zahrnuje interiérové dveře, kuchyně, jídelny, obývací pokoje, šatny, šatní skříně, ložnice, koupelny, pracovny, dětské pokoje a další sortiment jako sedací soupravy a designové solitéry od italských partnerů a svítidla od tuzemských sklářů. Další součástí jsou doplňkové služby včetně realizace tapet, stínění oken, celkové dekorování interiéru. Nemusíte hledat více dodavatelů – Pelzer interiéry celou realizaci vyřeší za Vás.

Firma Pelzer interiéry vznikla v roce 1993, kdy majitel Vladimír Pelzer začínal v malé dílně s pár zručnými truhláři. ,,Z předešlých zkušeností z Rakouska, kde jsem pracoval v nábytkářské výrobě jsem měl vizi vybudovat střední podnik se stabilním výrobním zázemím. Chtěl jsem nastavit vysokou kvalitu výroby. Výsledkem jsou spokojení zákazníci z celé ČR, kteří se k nám vrací. Za to jsme vděční a dál nás to motivuje,“ dodává Vladimír Pelzer.

Společně s manželkou a celým týmem postupně vybudovali výrobní podnik a designové studio. Pokud uvažujete o proměně interiéru nebo změně kuchyně či koupě sedací soupravy měli byste navštívit showroom v CITY CENTER CB.

Zde Vás zaujme nejen nábytek, ale i designové dekorace, květiny, interiérové vůně či koupelnové doplňky. Designové produkty můžete nalézt zde.

,,Při příležitosti 30 letého výročí jsme chtěli poděkovat svým zákazníkům a partnerům. V neposlední řadě celému našemu týmu, kde máme skvělého designéra a celou partu mistrů v truhlářském oboru“.

Výroba zakázkového nábytku není možná bez pečlivosti. Truhláři musejí řešit každý detail. Vše v tomto oboru je o přesnosti. Proto je nábytek specifický a vyjímečný. Je také důležité znát své dodavatele a kvalitu jejich materiálů, odkud pochází a jestli jsou ekologicky nezávadné. Jako velkou výhodu považuje majitel, že dokážou vyrobit jakýkoliv nábytek a splnit tak přání zákazníka. Samozřejmostí je i investice do nového zařízení a technologií, které zaručují nejvyšší kvalitu a usnadnění práce zaměstnancům. Je důležité, aby celkový koncept interiéru byl nejen designový a luxusní, ale splňoval funkční a praktické vlastnosti. Jaké trendy jsou v současnosti aktuální? Dlouhodobě přetrvávájí pastelové a zemité odstíny v kombinaci s přírodními či mořenými dřevinami. Zásadní je jednoduchost a minimalistická forma s propracovanými detaily.

,,V budoucnu bude kladen ještě větší důraz na pocit a individualitu zákazníka a přírodní materiály budou hrát stále důležitější roli. Větší oblíbenost bude však u pestřejších barev,“ předpovídá Vladimír Pelzer. Již několik let je oblíbené drásané dřevo v kombinaci s tmavou barvou, vše doplňuje tmavé kouřové sklo.

,,Chceme přinášet profesionální řešení, které pozvedne celý interiér,“ doplňuje Magdalena Pelzerová. Proto je sortiment doplněný o tvorbu závěsů, záclon a tapet na míru. Textilní zastínění je důležitou součástí každého prostoru. Závěsy a záclony dodávají domovu osobité kouzlo a harmonii.

Opět platí pravidlo, že trendy jsou zejména přírodní materiály se zemitými a béžovými tóny. Látky jsou velice kvalitní od francouzských a italských značek.

,,V dohledné budoucnosti se plánujeme zaměřit na budování tradice rodinné firmy, dodávají manželé Pelzerovi.“ Dcera Markéta již pracuje ve výrobě a syn Aleš studuje UMPRUM. Ve volném čase pro nás navrhuje a chce se dále angažovat.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky pelzer, výročí, oslava, podnikání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Firma Pelzer interiéry slaví 30 let  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.