Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Je čas na plánování svatby? Zkuste to s Jihočeskou nevěstou a salonem Novias

PR článek

Už 11. listopadu se ve známých prostorech Riegrovy 51 uskuteční druhý ročník Českobudějovického svatebního veletrhu Jihočeské nevěsty. Představí se na něm desítky vystavovatelů v čele se salonem Novias. Chybět nebude ani módní přehlídka, ukázka dortů, svatebních tipů a zkrátka všeho, co snoubenci hledají.

Víte, kdy je nejlepší čas na výběr svatebních šatů? Možná vás to překvapí, ale je to právě teď. Obecné pravidlo totiž říká, že je pro výběr potřeba alespoň půl rok náskok před samotným obřadem. Potvrzuje to i Lucie Grillová, majitelka svatebního domu Novias, který oslavil dva roky fungování. Klienti ho naleznou na známé adrese na rohu ulic Široká a Biskupská, kde má svatební salon dlouholetou tradici.

„V Jihočeském kraji jsme například jediní zástupci věhlasných značek Nicole Milano, Rosa Clará a nově Aire Barcelona. U pánských obleků je to pak značka Wilvorst,“ vyjmenovala Lucie Grillová. Zdůraznila, že už mají k dispozici i novou kolekci, a tak není důvod vyčkávat, pokud už mají snoubenci představu o termínu sňatku. Ideální je nejdříve navštívit webové stránky www.novias.cz, kde je spousta podrobných informací. „A před samotnou návštěvou našeho domu je vždy dobré si předem domluvit schůzku. Pak má náš klient jistotu, že na něj budeme mít dostatek času a můžeme se mu důkladně věnovat,“ vysvětluje Lucie Grillová, které se salonem pomáhá také její manžel Jiří.

Kromě prodeje a půjčení svatebních a společenských šatů či obleků je samozřejmostí i servis. Také proto je Novias na Google v Českých Budějovicích nejlépe hodnoceným salonem.

Jihočeská nevěsta, online katalog od A do Z

Novias úzce spolupracuje také s Jihočeskou nevěstou, což je důmyslný online katalog, kde mohou nevěsty najít prakticky vše, co potřebují pro svůj velký den. Návštěvníci webu si zde mohou vybrat například z celé řady svatebních míst či dodavatelů s důrazem na regionální podnikatele a živnostníky z jihu Čech.

Duší a zakladatelkou Jihočeské nevěsty je Klára Koklarová. „Moje cesta začala, když jsem se sama stala nevěstou a začala plánovat vlastní svatbu. Rychle jsem si uvědomila, že chybí místo, které by spojilo všechny úžasné lokální dodavatele a krásná svatební místa v Jihočeském kraji. To bylo mé svatební probuzení. Proto jsem následně vytvořila instagramový účet a po nich i tyto webové stránky. Mým hlavním cílem je vytvořit nejkomplexnější katalog ověřených dodavatelů,“ popisuje Klára Koklarová. Na stránkách jsou například i nesmírně poutavé jarní a podzimní foto editorialy. Snoubenci si díky nim mohou představit, jak by mohla vypadat a jakými barvami hrát právě jejich svatba. Z podzimního editotialu je k vidění pár fotografií v galerii, zbytek pak na webových stránkách i se všemi dodavateli.

Webové stránky www.jihoceskanevesta.cz v polovině července oslavily dva roky od spuštění. Od té doby se síť svatebních dodavatelů z původních deseti rozrostla na více než 150 dodavatelů a číslo stále pozvolna roste.

Ryze regionální dodavatelé na veletrhu

Klára Koklarová je zároveň jednou z hlavní pořadatelek Českobudějovického svatebního veletrhu Jihočeské nevěsty. Letošní druhý ročník se uskuteční opět v prostorách Riegrovy 51, a to 11. listopadu od 10 do 17 hodin. „Mimo jiné se tam představí ryze regionální dodavatelé.“ zmínila Koklarová. Jedním z vrcholů akce bude módní přehlídka. „Na ní bychom chtěli představit i extravagantnější a luxusní kousky,“ doplnila za Novias Lucie Grillová s tím, že si na veletrhu zájemci rovnou mohou domluvit i schůzku v salonu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky svatba, Novias, Jihočeská nevěsta, svatební veletrh, svatební šaty, snoubenci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je čas na plánování svatby? Zkuste to s Jihočeskou nevěstou a salonem Novias  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.