Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Z peněženky do aplikace. S pořízením průkazky online nemusíte čekat na konec kupónu

PR článek

Dopravní podnik města České Budějovice nově umožní cestujícím s dlouhodobými tištěnými kupóny jejich převod do aplikace DPMCB. Nabídka se týká cestujících s ročními a 180denními kupóny.

Zákazníci, kteří už využívají aplikaci DPMCB pro její další funkce, ale s pořízením kupónu online ještě čekají na konec platnosti tištěného, si jej nově mohou nechat na předprodejních místech do aplikace převést.

Nabídka se týká cestujících s ročními a 180denními kupóny. „Pro pohodlné odbavení žádostí o převod kupónů do aplikace doporučujeme zákazníkům, aby si aplikaci ideálně nainstalovali a založili průkazku kategorie shodné se stávající předplatní jízdenkou ještě před návštěvou předprodejní kanceláře. Při převodu kupónu do aplikace je nutné, aby se osobní údaje žadatele v nové i původní průkazce shodovali. Kupón bude převeden s původní platností, nákup dalších kupónů už zákazníci provedou snadno přímo v aplikaci,“ upřesňuje mluvčí DPMCB Barbora Fišer.

„Do konce roku pro uživatele aplikace chystáme další užitečné funkce. Například QR kódy pro kontrolu průkazky off-line si budou moci uložit, a to i do virtuálních peněženek Google i Apple. Pod jedním QR kódem navíc revizoři zkontrolují i sdílené průkazky dalších uživatelů, příkladem při cestách rodičů s dětmi,“ prozrazuje ředitel DPMCB Slavoj Dolejš.

Zákazníci českobudějovické MHD si v aplikaci DPMCB mohou nakupovat předplatní jízdenky bez jakékoliv návštěvy zákaznického centra, a to i když uplatňují dostupné nároky na slevu. Navíc pořízení jízdenek sice probíhá online, k cestování ale internet není třeba, a to díky QR kódům, ze kterých si revizoři informace o cestujících dohledají. Uživatelům aplikace pomáhá také s vyhledáním spojení nebo zobrazením nejbližších odjezdů busů ze zvolené zastávky. Využijí ji také při individuální přepravě pro pohodlné uhrazení krátkodobého parkování na území Českých Budějovic. Podrobnosti o aplikaci a odkaz ke stažení pro operační systémy android i iOS najdete na webových stránkách dopravce.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky dpmcb, české budějovice, dopravní podnik, doprava, aplikace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z peněženky do aplikace. S pořízením průkazky online nemusíte čekat na konec kupónu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.