Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Českobudějovická nemocnice dostala od partnerů dva nové sanitní vozy

PR článek

Slavnostního předání se v areálu českobudějovické nemocnice účastnil ředitel nemocnice Michal Šnorek a generální ředitelé GW JIHOTRANS Robert Krigar a MADETY Milan Teplý.

Nové sanitní vozy značky Renault Master vyšly každý na 1,6 milionu korun včetně DPH. Podle ředitele nemocnice Michala Šnorka nahradí dvě nejstarší sanitky. „Představuje to obměnu čtvrtiny našeho vozového parku. Z celkem osmi vozů tyto dva nové Renaulty nahradí 15 a 18 let staré sanitky Mercedes a Volkswagen,“ upřesnil Šnorek.

Nové sanitní vozy budou sloužit pro přepravu pacientů v areálu nemocnice, mezi ostatními zařízeními, ale i na cesty do pražských nemocnic nebo do zahraničí.

Podle generálního ředitele GW JIHOTRANS Roberta Krigara je spolupráce mezi společností a nemocnicí poslední tři roky velmi intenzivní. „Vzhledem k tomu, že v rámci jižních Čech zaměstnáváme zhruba tisícovku lidí, tak nejen oni, ale i jejich rodinní příslušníci, služeb nemocnice využívají. Slyšíme od nich maximální spokojenost, a i proto jsme rádi, že můžeme alespoň takhle přispět k rozvoji nemocnice. Zvlášť, když se to týká vozového parku, protože to je naše branže,“ řekl dnes Krigar.


Slavnostního předání se zúčastnil (zleva) Jan Novák z představenstva nemocnice, ředitel MADETY Milan Teplý, ředitel nemocnice Michal Šnorek, ředitel GW JIHOTRANS Robert Krigar a člen představensta Tomáš Krigar.

Ředitel MADETY Milan Teplý dnes během slavnostního předání uvedl, že doufá, že nastavená spolupráce bude pokračovat i nadále. „Jsme hrdí, že nejlepší nemocnice v Česku je nám takhle blízko, v Českých Budějovicích. Je to maličkost, kterou můžeme poskytnout a budeme poskytovat další léta podle toho, jak bude vedení nemocnice potřebovat, a v jaké budeme finanční kondici,“ řekl.

Spolupráce se společnostmi GW JIHOTRANS a MADETA si nemocnice podle ředitele velmi váží. „Vážím si toho, že tyto dvě firmy, které jsou zároveň v regionu jedním z největších zaměstnavatelů, nám dlouhodobě projevují svou přízeň. Přeji si, aby přetrvala i do budoucna,“ uzavřel Šnorek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Nemocnice České Budějovice, sanitní vozy, GW JIHOTRANS, MADETA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českobudějovická nemocnice dostala od partnerů dva nové sanitní vozy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.