Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost dm je třetí nejžádanější zaměstnavatel mezi studenty v Jihočeském kraji

PR článek

Společnost dm drogerie markt opět potvrdila, že patří mezi nejlépe hodnocené zaměstnavatele jak v regionech, tak v celé České republice. Umístila se mezi třemi nejlepšími firmami v soutěži Nejžádanější zaměstnavatel mezi studenty v Jihočeském kraji, kterou pořádá Klub zaměstnavatelů.

Na pracovním trhu má dm mezi zaměstnavateli silnou pozici. Potvrzuje to i řada ocenění, která získala. Zvláštní cenu poroty obdržela dm drogerie v soutěži Firma roku: Rovné příležitosti 2022, druhé místo získala jako férový zaměstnavatel s dobrou atmosférou nad 500 zaměstnanců Atmoskop 2022, dále byla vyhlášena jako druhý nejžádanější zaměstnavatel mezi studenty v Jihočeském kraji (celorepublikově se umístila šestá) 2022, získala ocenění Mamma/Parent Friendly 2022 a titul Podnik podporující zdraví 2022.

Na sérii loňských úspěchů navázala letošním 2. místem v soutěži Randstad Award a právě titulem 3. nejžádanější zaměstnavatel mezi studenty jak v celé České republice, tak v Jihočeském kraji, kde sídlí centrální správa společnosti.

Pořadí nejlepších 10 firem v Jihočeském kraji

1. Robert Bosch
2. Budějovický Budvar
3. dm drogerie markt
4. SKUPINA ČEZ - Jaderná elektrárna Temelín
5. Linde Pohony
6. Schwan Cosmetics
7. MOTOR JIKOV
8. Jihostroj
9. A. Pöttinger
10. ROHDE & SCHWARZ

Odpovědnost vůči všem spolupracovníkům a spolupracovnicím a snaha o harmonizaci jejich potřeb s potřebami společnosti je jedním z principů fungování společnosti dm.

„Spolupracovníci mohou sami přicházet s podněty pro uspořádání pracovního prostředí v dm. Je pro nás důležité, aby každý mohl vyjádřit svůj názor. Spolupracovníci jsou si vědomi, že jejich návrhy jsou brány vážně. Například poslední průzkum v roce 2022 ukázal, že 82 procent spolupracovníků se cítí být respektováno a vnímáno v každé životní fázi a osobní situaci. A 89 procent našich spolupracovníků by dm doporučilo jako zaměstnavatele svým přátelům a známým,“ uvedl manažer komunikace dm drogerie markt Jiří Peroutka.

V celostátním průzkumu, jehož bylo hlasování o Nejžádanějším zaměstnavateli mezi studenty součástí, odpovídalo na otázky o své budoucí kariéře přes 5 tisíc studentů. Slavnostní vyhlášení regionálních vítězů se uskutečnilo 2. listopadu 2023 na veletrhu Vzdělání a řemeslo v Českých Budějovicích.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Jihočeský kraj, Česko, soutěž, Dm-drogerie markt, ocenění, Robert Bosch GmbH, Budějovický Budvar, ČEZ, Jaderná elektrárna Temelín, Jiří Peroutka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost dm je třetí nejžádanější zaměstnavatel mezi studenty v Jihočeském kraji  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.