Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Makali jste s FCC. Všem vám patří poděkování

PR článek

Desítky centimetrů sněhu, vyhlášený kalamitní stav a všichni zaměstnanci v ulicích. To byl víkend v Českých Budějovicích. „Vedení kraje, města, zaměstnanci FCC i dobrovolníci. Ti všichni jeli na doraz. Děkuji ze srdce za jejich ohromné nasazení,“ říká Pavel Tomášek, jednatel firmy FCC České Budějovice, která má ve městě zimní údržbu na starosti.

Úklid komunikací a veřejných prostranství byl při víkendové sněhové kalamitě opravdovou výzvou. „Firma nasadila veškeré kapacity pracovníků i techniky a povolala zálohy,“ podotýká Pavel Tomášek. A bylo to vidět.

Já bych chtěl poděkovat společnosti FCC České Budějovice a všem jejím zaměstnancům za 24hodinový přístup a nasazení. Mohli o víkendu sedět doma, a neseděli,“ poděkoval na sociálních sítích již o víkendu náměstek primátorky Michal Šebek. Podobně i primátorka města paní Dagmar Škodová Parmová vyjadřovala při rozsvěcení vánočního stromu díky profesionálům z FCC a všem občanům.

K poděkování Budějčákům se rozhodně připojujeme! Mnozí odklidili sníh nejen u svých domů, ale zametli třeba přechody a přiložili pomocnou ruku,“ chválí Pavel Tomášek. „Musím vyzdvihnout i naše zaměstnance. Nasazení, se kterým šli do víkendové práce, bylo vážně neuvěřitelné. Vážíme si také výborné spolupráce s vedením kraje i města, komunikace probíhala nonstop,“ dodává Pavel Tomášek.

Zimní údržba probíhala nepřetržitě. Byly povolány i externí firmy s bagry a nákladními auty na odvoz sněhu, ruční dělníci, dispečer bez přestávky kontroloval město. FCC pomáhala též Dopravnímu podniku Českých Budějovic vytáhnout zapadlý autobus.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky fcc, údržba, počasí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Makali jste s FCC. Všem vám patří poděkování  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.