Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Útulné prostředí a největší výběr destilátů. V Krajinské se znovu otevřel koktejlový bar Drink

PR článek

Po několikatýdenní přestavbě se v Krajinské ulici opět otevřel bar Drink, útulné místo s příjemnou atmosférou a prémiovou nabídkou alkoholu, která patří mezi největší v okolí. Ať už jste na koktejly, destiláty, nebo jen dobré víno, v Drinku si svoje najde každý.

Krajinská ulice je místem různých podniků, jeden z nich ale vyčnívá hned několika způsoby. Koktejlový bar Drink, který si otevřeli dva mladí (ale v té době už velmi zkušení) barmani Tomáš a Patrick, sídlí v samém centru podloubí. Po sestoupení pár schodů se hostům otevře útulný prostor plný dřeva a kůže, který je na jedné straně zakončen prostorným salónkem a na druhé barem z pořádného masivu. Jeho dominantou je široká nabídka prémiových destilátů z celého světa. Jen ginu je zde více jak pětapadesát druhů, přičemž hvězdou je vlastní značka Brothers, která získala prestižní české ocenění. Nechybí ani další lokální produkty, jako produkty poněšického lihovaru a samozřejmě i piva z Budvaru. To vše doplňuje široké menu koktejlů z těch nejrůznějších a nejkvalitnějších surovin, které se pravidelně obměňuje.

Přeci jen si nemůžete vybrat? Za barem je pro vás nastoupena příjemná a usměvavá obsluha, která se pyšní mezinárodními zkušenostmi, širokou znalostí jednotlivých vlastností drinků i vytříbenými barmanskými postupy. Stačí jen říct, jaké máte zrovna chutě a barmani vám vymyslí jedinečný nápoj, který bude jen váš. To vše lze navíc zažít i v rámci cateringu a soukromých akcí.

Ať už tedy chystáte firemní večírek, slavíte s přáteli speciální událost, chcete si udělat degustační večer s destiláty z druhého konce světa, nebo si jen dopřát sklenku výborného vína v hezkém prostředí s jedinečnou atmosférou, Drink je zde pro vás. Otevřeno má od úterý do soboty.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Drink, Drink bar, cocktail, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Útulné prostředí a největší výběr destilátů. V Krajinské se znovu otevřel koktejlový bar Drink  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.