Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Slevy už před Vánocemi i to nejlepší na váš stůl najdete v Globusu České Budějovice

PR článek

Vánoce klepou na dveře, a tak je nejvyšší čas pustit se do příprav, abyste nejen svátky, ale i předvánoční čas prožili bez zbytečných starostí. Vše, co budete potřebovat, najdete na jednom místě v hypermarketu Globus České Budějovice. Navíc si nákupy můžete spojit s příjemný posezením u kávy v Café Globus nebo u jídla v místní restauraci.

Vánoce v Globusu jsou poctivé a voňavé! Vlastní výroby hypermarketů Globus, tedy pekařství, cukrářství, řeznictví a restaurace, pro vás na Vánoce připravují širokou nabídku výrobků, u kterých máte záruku kvality a poctivé receptury. Některé výrobky se dokonce pyšní oceněním Česká chuťovka.

Co by to bylo za Vánoce bez cukroví a vánočky. Pokud vám mezi nákupem dárků, předvánočním úklidem a sváteční výzdobou nezbývají síly, usnadněte si práci s pečením a sáhněte po předpřipravených těstech, které neobsahují žádné náhražky ani rostlinné tuky, ale poctivé máslo. Vybrat si můžete hned z několika druhů. A pokud byste na pečení vůbec žádný čas nenašli, v Globusu koupíte i hotové cukroví ručně vyrobené cukráři, které stačí doma jen hezky naservírovat. Na sváteční snídani vyzkoušejte Vánočku de luxe, kterou pekaři z Globusu ručně splétají z devíti pramenů voňavého máslového kynutého těsta.

Až budete shánět kvalitní české maso pro vaše sváteční speciality, zastavte se v Řeznictví Globus. Vyzkoušet můžete například vepřové řízky, vánoční šunku nebo tradiční vinnou klobásu. Dáváte přednost jiným druhům mas, než jsou ty klasické? V nabídce najdete i řízky krůtí či telecí. A ti, kteří stále dodržují tradici mít rybu ke štědrovečerní večeři, jsou zváni k pultu čerstvých ryb, kde si jistě vyberou ze široké nabídky jak sladkovodních, tak i mořských druhů. Pro výborný bramborový salát, se pak můžete zastavit v restauraci Globus.

Přípravu pohoštění pro setkání s rodinou, posezení s přáteli nebo firemní večírek nechejte klidně na kuchařích z Globusu. Objednejte si chlebíčky, obložené mísy nebo třeba oboje! Na výběr máte z různých druhů, které si můžete nakombinovat, jak jen si budete přát. Více informací včetně kompletní nabídky najdete zde.

A teď ještě dárky. Lámete si hlavu s tím, co svým blízkým nadělit pod stromeček? Tak projděte úžasným světem hraček, sportovního vybavení, měkkých a hřejivých dárků, textilu, obuvi, doplňků, elektroniky nebo domácích potřeb. Už nyní je pro vás mnoho těchto výrobků s vánoční slevou. Určitě potěší i dárkový koš plný dobrot, který si vyberete z aktuální nabídky nebo jej pro vás v Globusu připraví dle vašeho přání a přizpůsobí vašemu rozpočtu. A pokud se vážně nemůžete rozhodnout, jaký dárek bude tou nejlepší volbou, dejte svým blízkým možnost, aby si vybrali sami. Pořiďte jim dárkovou kartu Globus, kterou lze nabít na libovolnou částku od 300 Kč a její platnost je 3 roky od jejího zakoupení. Obdarovaní s ní mohou nakupovat ve všech českých hypermarketech Globus, ale i v kavárnách nebo restauracích.

Díky Globusu si s Vánocemi nemusíte dělat starosti. Pod jednou střechou tam nakoupíte vše na celé svátky. Navíc až do 19. 12. 2023 se zde můžete zapojit do hry o vánoční nákupy zdarma. Cestou z hypermarketu pak ještě dopřejte péči vašemu vozu na čerpací stanici a v mycí lince Globus. A na závěr to nejdůležitější, užijte si pohodové a šťastné Vánoce.

Ohodnoť článek

Štítky globus, české budějovice, nákup, vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slevy už před Vánocemi i to nejlepší na váš stůl najdete v Globusu České Budějovice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.