Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Prémiové komunitní bydlení pro seniory, to je Senior Resort Hluboká

PR článek

Prémiové komunitní bydlení pro seniory vznikne v malebném jihočeském městě Hluboká nad Vltavou. Kombinuje v sobě vysoký standard společného bydlení seniorů ve spojení se zdravotnickým servisem, službami, nabídkou volnočasových aktivit a dosažitelného financování. Projekt je zacílen pro bydlení osob starších 55 let a osob se zdravotním postižením. Vlastnictví družstevního podílu není tímto omezeno. Resort je navržen podle aktuálních trendů kvalitního bydlení s důrazem na dlouhodobou udržitelnost budov i celého areálu. Realizace projektu úzce navazuje na již velmi úspěšný Senior Resort Štěpánka v Mladé Boleslavi.

Senior Resort Hluboká nabízí ve čtyřech bytových domech celkem 185 družstevních bytů o dispozici 1+kk až 3+kk. Přízemní byty se budou pyšnit soukromými zahradami, byty v patrech pak terasami nebo balkóny s výhledy do zeleně nebo na zámek. V projektu je počítáno i se sklepy, garážovými stáními nebo venkovním parkováním, a dále i s prostory pro společenský kontakt. Jednotlivé budovy budou navzájem propojeny krytými komunikacemi. Bytové jednotky budou koncipovány jako bezbariérové, aby mohly sloužit i osobám s omezenou schopností pohybu a orientace.

Projekt bude realizován formou družstevního vlastnictví, které je nejdostupnějším řešením v případě pořízení vlastního bydlení. Není potřeba řešit hypotéku a není ani nutné dokládat příjmy či poskytovat zajištění.

Zájemce před nastěhováním postupně ve dvou splátkách složí bytovému družstvu celkem 30 procent ceny bytu. Na zbývající část ceny bytů zajišťuje společný úvěr družstvo, které díky objemu a garanci dosáhne na velmi výhodnou úrokovou sazbu a podmínky.

Po nastěhování do svého nového bytu se majitel podílí měsíčními splátkami na společném dlouhodobém družstevním úvěru. Díky tomu zájemci získají přijatelnou výši měsíční splátky.

Cílem projektu je zajistit seniorům velmi komfortní prémiové bydlení ve vlastním bytě, v přátelské komunitě vrstevníků a na dosah veškerých služeb. Díky družstevnímu vlastnictví je navíc kvalitní bydlení pro seniory mnohem dostupnější.

Zahájení výstavby projektu je naplánované na začátek druhé poloviny 2024. Kolaudace resortu bude ke konci roku 2026.

Senior Resort Hluboká je ověřený formát družstevního bydlení představující cenově dostupné řešení pro širokou skupinu lidí.

Vítejte doma!

Více informací naleznete zde.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Hluboká nad Vltavou, bydlení, projekt, úvěr, splátka, Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prémiové komunitní bydlení pro seniory, to je Senior Resort Hluboká  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.