Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

G4R, to je 10 let vášně, emocí a perfektních služeb ve světě motocyklů a čtyřkolek

PR článek

Srdcem automobilového světa jsou nejen rychlá auta, ale také výkonné motocykly a robustní čtyřkolky. V regionu se v tomto oboru vyznačuje českobudějovická firma G4R, která v prosinci 2023 oslavila 10 let na trhu.

Před 10ti lety svět motocyklů a čtyřkolek získal nového lídra, firmu G4R, která se stala synonymem pro excelenci v prodeji a služeb v oboru nejen v regionu, ale v rámci celé České Republice.

Krásný budějovický showroom nabitý elegancí a výkonem je prvním dojmem, který na návštěvníky zanechává G4R.

Společnost G4R se specializuje na prodej a servis prémiové motocykly italské značky DUCATI a prémiové americké čtyřkolky POLARIS, ale opraví vám zde všechny motocykly a čtyřkolky jakékoliv značky.

S úctou k zákazníkům a jejich potřebám, neustále investují do svého personálu, zařízení a vybavení. Momentálně šestičlenný tým, který se bude na jaře rozrůstat, je certifikovaný a plně vyškolený na poskytování nejlepších služeb v oboru bez ohledu na to, zda jde o prodej nebo servis. V G4R mohou zákazníci očekávat špičkové odborné služby a poradenství.

Nejen prodej a servis, ale i pneuservis moto, čtyřkolek, osobních a dodávkových automobilů tvoří pevný základ služeb G4R. Díky největšímu a nejlépe vybavenému servisu v oboru jsou schopni poskytovat prvotřídní péči všem zákazníkům. „Náš personál s dlouholetými zkušenostmi je zárukou odborné úrovně, kterou poskytujeme našim zákazníkům,“ Říká majitel pan Miroslav Gereg.

Zákazníci nejsou pouze kupujícími, jsou součástí rodiny G4R. Každý zákazník pro ně není pouze číslem, ale jedinečnou osobou s vlastními potřebami a představami, které chceme naplnit.

„Není to jen o prodeji a servisu, ale o sdílení této vášně s našimi zákazníky. Chceme, aby každý, kdo vstoupí do našeho showroomu, odcházel nejen s novým strojem, který naplní jeho potřeby a očekávání, ale i s nezapomenutelným zážitkem," říká majitel G4R.

„Naše tradice, vášeň a pečlivost v poskytování služeb jsou tím, co nás pohání už 10let. Jsme hrdí na našich šest zaměstnanců, kteří tvoří srdce naší firmy. S našimi zákazníky chceme sdílet radost a vzrušení, které motocykly a čtyřkolky přinášejí, a to je náš závazek i na dalších 10 let. Chceme jít s tím co děláme dál a ještě více se rozvíjet, ať je to v nabízeném sortimentu, momentálně jsme v jednání s další prémiovou značkou, tak chceme rozšířit ještě naše služby a zákazníkům nabídneme v průběhu roku ještě něco na víc," říká s úsměvem majitel G4R pan Miroslav Gereg.

„Pro naše zákazníky organizujeme výlety na moto a čtyřkolkách jak v Česku tak i v Rakousku, Itálii, Chorvatsku, Bosně, Albánii, v Maroku a podobně,“ dodává Miroslav Gereg.

Svět prémiových motocyklů a čtyřkolek má svého šampiona v podobě G4R, a pokud hledáte nejen vozidlo, ale celý zážitek spojený s vášní a emocemi, pak je G4R tou pravou volbou.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky G4R, motocykl, čtyřkolka, prodej, nabídka, motorismus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

František Leština

:-)

Úterý, 27. února 2024, 15:09Odpovědět

G4R, to je 10 let vášně, emocí a perfektních služeb ve světě motocyklů a čtyřkolek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.