Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Wellness Hotel Frymburk. Aquapark plný rodinné zábavy

PR článek

Hlavní bazén, perličková lůžka, divoká řeka či 50 metrů dlouhý tobogán. Nejen to nabízí oblíbený aquapark Wellness Hotelu Frymburk. Kromě něj mohou rodiny s dětmi navštívit fascinující expozici Svět pod hladinou, kde jsou k vidění piraně či rejnoci.

Úchvatné atrakce aquaparku

Ve Wellness Hotelu Frymburk čeká na návštěvníky pestrá nabídka atrakcí v aquaparku, který je ideálním místem pro rodinnou zábavu jen 45 minut od Českých Budějovic.

Hlavní bazén s plaveckými dráhami je skvělým místem pro milovníky plavání, zatímco divoká řeka a perličková lůžka nabízejí relaxaci a zábavu pro všechny věkové kategorie. Pro milovníky adrenalinu je připraven i 50 metrů dlouhý tobogán.

Dětský vodní svět

Aquapark Wellness Hotelu Frymburk myslí i na nejmenší návštěvníky, pro které je připraven dětský bazén s příjemně teplou vodou a několik dětských tobogánů a atrakcí. Velmi oblíbenou atrakcí u dětí je relaxace v dětské vířivce s vodou ohřátou až na 34 stupňů Celsia.

Fascinující expozice Světa pod hladinou a Amazonie

Pro zábavě v aquaparku můžou návštěvníci objevit kouzlo podvodního světa v expozici Svět pod hladinou, která je také součástí hotelu.

Návštěvníci zde mohou obdivovat různorodé sladkovodní i mořské ryby a vydají se na cestu od hlubin amazonských řek až k barvám korálových útesů. Mezi další zajímavosti patří expozice Amazonie a akvária s různými druhy ryb včetně rejnoků a piraní.

Interaktivní zážitky a exotická zvířata

Novou expozicí je část s různými druhy plazů, jako jsou gekoni, leguáni nebo agamy. Milovníci technologií si přijdou na své při vyzkoušení virtuální reality, která návštěvníky virtuálně transportuje do exotické divočiny, poskytující tak jedinečný zážitek.

Svět pod hladinou, aquapark i dětský vodní svět je přístupný všem a nejen ubytovaným hostům.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky frymburk, zábava, rodina, wellnes, hotel, frymburk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Wellness Hotel Frymburk. Aquapark plný rodinné zábavy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.