Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Job days na VŠTE. Najděte si vysněnou práci

PR článek

Nenechte si ujít veletrh pracovních příležitostí na VŠTE v Českých Budějovicích. Akce Job Days pro studenty i veřejnost, v rámci které se budou v kampusu na Okružní prezentovat firmy nejen z jihočeského regionu, bude probíhat dva dny: od 8. do 9. dubna v dopoledních hodinách. Vstup na celou akci je zdarma.

Na veletrhu se vystřídají zástupci dvou desítek firem z různých oblastí, od strojírenství přes energetiku až po stavebnictví. Účast potvrdily například tyto firmy: e.on, TEUFELBERGER, Metrostav a.s., ENGEL Česká republika, Wienerberger CZ, Groz-Beckert Czech, A8000, Jihočeská hospodářská komora, MOTOR JIKOV GROUP, Fronius Česká republika, Bosch České Budějovice, Jihostroj a další.

Budete mít šanci získat ucelený pohled na aktuální pracovní trh. Bez ohledu na to, zda vás zajímá manuální práce, výzkum a vývoj, analytická činnost, stavebnictví nebo jiná oblast, na Job Days naleznete, co hledáte. Jedinečná příležitost, kde se setkávají lidé s různorodými zájmy a dovednostmi, a to vše na jednom místě.

Spolupráce s firmami je na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích zcela zásadní. Díky propojení s praxí jsou absolventi ekonomických a technických studijních programů na VŠTE připraveni uplatnit se v praxi a najít si vysněnou práci. Otevřete si i vy nové kariérní možnosti a přihlaste se na VŠTE do konce dubna.

Více informací najdete na facebookové události k akci.

Ohodnoť článek

Štítky všte, škola vzdělání, studium

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Job days na VŠTE. Najděte si vysněnou práci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.