Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Velký pátek oslaví v Zoo Hluboká Velikonoce a příchod nové sezóny programem pro celou rodinu

PR článek

Na Velký pátek 29.března je připraven bohatý program pro celou rodinu. Zoo Hluboká si jej připravila společně se ZPMVČR 211 a Hitrádiem Faktor. Pro návštěvníky jsou nachystaná komentovaná setkání u vybraných druhů zvířat, výtvarná dílna, jarmark, obří hnízdo sladkostí a zábava pro všechny nejen v areálu zoo, ale i na nádvoří Loveckého zámku Ohrada.

Brány zoologické zahrady jsou otevřeny již od 8:30, ale samotný program začíná od 13hodiny a bude trvat až do 17:00.

Program:
13:00 Zahájení akce
13:05 Minidisko
13:30 Anna Julie Slováčková
14:40 Pohádkový jukebox
15:30 Losování výherce auta na víkend od Auto Future
15:45 Babouci

Na nádvoří Loveckého zámku Ohrada vystoupí Anna Julie Slováčková, pro nejmenší děti je připraven Pohádkový jukebox a škola žonglování naopak pro nejstarší zahrají k tanci i poslechu Babouci.

Celým odpolednem bude provázet moderátor Matyáš Palkovič. Po celém areálu zoo, ale i na zmíněném nádvoří budou soutěžní stanoviště s nejrůznějšími úkoly, kdy po nasbírání všech soutěžních razítek, je pro děti připravena sladká odměna v hnízdě sladkostí. Návštěvníci se mohou těšit na stanoviště nejen od Hasičského záchranného sboru, Vodní záchranné služby, Policie ČR, Českého červeného kříže, Záchranné služby, ale také od 211 nebo Hitrádia Faktor či Besipu.

V průběhu dne, jsou připravena i komentovaná setkání u vybraných druhů zvířat po celém areálu zoo.

K vidění bude samozřejmě mnoho letošních, nově narozených mláďat.

Komentovaná setkání v areálu zoo:
Surikaty 13:30
Kočkodani 14:30
Vydry 15:00
Tygři 15:30

K Velikonocům v zoo na Hluboké patří nedomyslitelně Jarmark – ten se bude nacházet též na nádvoří. Návštěvníci budou mít možnost nakoupit nejrůznější zboží od květin, tradičního pečiva, hraček až po samotné pomlázky či háčkované krajky a dát si výbornou kávu z Pražírny Drahonice nebo svačinku od Vypečeného okna. Díky Auto Future bude v sobotu probíhat i soutěž o auto na víkend.

Klienti zdravotní pojišťovny MVČR budou mít navíc v tuto sobotu slevu na vstupné, lze ji uplatnit pouze na pokladně zoo. (Sleva 50 % na vstup pro děti do 15 let a sleva 25 % na vstup pro dospělé.) Vstup bude umožněn i přes pokladnu Loveckého zámku Ohrada - zde budeme akceptovat pouze hotovost a volné vstupenky. Pro příchozí přes pokladnu zoo je vytvořen průchod na nádvoří kolem původního výběhu medvědů hnědých.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Velký pátek oslaví v Zoo Hluboká Velikonoce a příchod nové sezóny programem pro celou rodinu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.