Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rušné Lipno? Rezidence Kupec ve Frymburku je oázou klidu nejen pro rodiny

PR článek

Prémiové stylové apartmány, wellness a fitness zóna, soukromá pláž a spousta atrakcí v okolí. Rezidence Kupec od loňského roku nabízí unikátní ubytování na břehu Lipna, kde hosté nacházejí nejpohodlnější zázemí pro sport, výlety i lenošení u vody.

Rezidence Kupec si jistě všimnete, pokud budete projíždět Frymburkem po páteřní lipenské cyklostezce. Stojí totiž přímo na ní, a tedy i u hlavní silnice kolem Lipna. Nápadně vám svým stylem bude připomínat horské „chalety“ známé z rakouských alp. Třípatrová rezidence ukrývá 13 nadstandardních, špičkově vybavených apartmánů včetně podkrovních s vlastním wellness.

Všechny apartmány zaručují nádherný výhled na hladinu přehrady. Vytříbený koncept interiéru plný dřevěných prvků nabízí hostům nezapomenutelný zážitek z pobytu, přičemž o komfort se stará klimatizace, stropní ventilátory a inteligentní ovládání pokojů.

Dovolená v klidné zátoce Lipna

Luxus ale nespočívá jen v ubytování jako takovém. Rezidence Kupec boří představu o rušném Lipně, kde se před lidmi neschováte. Soukromé parkoviště je základ, ten pravý klid však zajistí soukromá pláž, o kterou se není třeba s nikým dělit. Vyhrazená je pouze hostům a ti si mohou užívat ničím nerušené chvíle u vody. Ani na šlapadlo nemusí čekat frontu, dá se totiž vypůjčit přímo od hostitele. Příjemné letní okamžiky návštěvníci stráví i u venkovního ohniště a v letní kuchyni s grilem.

Perfektní zázemí a startovní bod pro rodiny

Z břehu přehrady mají hosté na dosah krásnou lipenskou přírodu. Čtyřhvězdičkovou rezidenci najdete přímo pod frymburským lyžařským areálem, kde si v létě můžete užít atrakce adventure parku, singletrailové trasy nebo jen procházky na malebnou vyhlídku ke kapli Panny Marie Bolestné. Dále Frymburk láká například na Svět pod hladinou nebo rychlý přesun přes přehradu díky přívozu. Rezidence Kupec leží v příjemné vzdálenosti i od hlavních atrakcí v Lipně nad Vltavou, jako je Stezka korunami stromů nebo Království lesa na vrchu Kramolína.

I z toho důvodu je rezidence naprosto ideální i pro rodiny s dětmi jako výchozí bod pro zážitky v okolí. Sportovní aktivity podpoří hobby sklad s vybavením k zapůjčení včetně oblíbených paddleboardů, cyklisté ocení i mycí boxy. A pokud bude chtít strávit klidný den na ubytování, děti se vyřádí na opět soukromém dětském hřišti a prostorné zahradě.

Přijeďte do Rezidence Kupec a užijte si naplno všechna lákadla Lipna, ale s útočištěm v mimořádném komfortu a soukromí.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Rezidence Kupec, ubytování, Lipno, dovolená, Frymburk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rušné Lipno? Rezidence Kupec ve Frymburku je oázou klidu nejen pro rodiny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.