Počasí dnes31 °C, zítra25 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V IGY Centru startuje soutěž o Cupra Formentor a otevírá se Mohito

PR článek

Největší obchodní centrum Jihočeského kraje oslaví 10. listopadu přesně 20 let od svého otevření. Pro zákazníky si tak letos přichystalo řadu novinek, akcí a soutěží.

Dárky začalo IGY rozdávat již na jaře. Své první zákazníky na jihu Čech přivítala světoznámá značka Sephora. Ve čtvrtek 16. května se otevře Mohito, které ženám nabídne klasické a moderní střihy stejně jako širokou paletu barev a vzorů, v den otevření navíc s dárkem pro prvních 100 zákazníků a slevou 10 % při nákupu 2 kusů a více. Tím centrum rozhodně nekončí. 7. června otevře Smarty, následovat bude cestovní kancelář Fischer – Exim, v létě pokračuje kavárnou Starbucks. Do nového kabátu se mezitím převlékne několik dalších prodejen a do konce roku se otevřou další značky.

S podtitulem „Slavíme 20 let, ale dárky rozdáváme vám“ mohou zákazníci každé pondělí soutěžit o hodnotné ceny na sociálních sítích centra. Třešničkou na dortu je možnost vyhrát osobní vůz Cupra Formentor do osobního vlastnictví ve spolupráci s generálním partnerem CB Auto. Pro účast v soutěži stačí nakoupit za 500 Kč a nahrát soutěžní účtenky do webové aplikace nebo je donést na info stánek. Kompletní podmínky jsou dostupné na webu igycentrum.cz.

Dalším dárkem pro návštěvníky centra je zbrusu nová graffiti malba IGYwings na střešním parkovišti novější budovy. Opětovná spolupráce s Martinem Rájkem byla ale přeci jen jiná než v roce 2019. Martin se pod uměleckým jménem Erko art mezitím vypracoval v jednoho z nejvyhledávanějších tatérů realistiky u nás a IGY k nové malbě přistoupilo tak, že umělci do jeho tvorby nijak nezasahovalo. Heslo „Roztáhni svá křídla“ odráží umělcovu nelehkou životní cestu a symbolicky dává prostor k zamyšlení.

Hudební vystoupení, módní přehlídky, soutěže, setkání se známými osobnostmi, krájení dortu, netradiční vystoupení a samozřejmě speciální akční nabídky na každém kroku na návštěvníky centra čekají o narozeninovém víkendu 9. a 10. listopadu. Do té doby ale zákazníci nepřijdou o žádné tradiční velké akce. Crossfitové závody Big Summer Games proběhnou 9. až 11. srpna, Kabelkový veletrh 18. září (sběr kabelek již od června) a od října tradičně odstartuje i projekt Strom splněných přání, který obdarovává děti ze všech dětských domovů celého Jihočeského kraje.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky IGY Centrum, IGY, kampaň, CB Auto, Cupra Formentor, Mohito, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V IGY Centru startuje soutěž o Cupra Formentor a otevírá se Mohito  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.