Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Neděle 16. června 2024  |  Svátek má Zbyněk
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost APEX vyrábí výherní automaty, které exportuje do kasin v 72 zemích celého světa

PR článek

Nejen výherní automaty, ale i další elektronická zařízení pro kasina z celého světa vyrábí už přes 20 let společnost APEX pro gaming s.r.o. z Českých Budějovic. Aktuálně firma exportuje své automaty do 72 zemí na všech pěti kontinentech. Může se také pochlubit tím, že je stabilním zaměstnavatelem v regionu. Zaměstnává zhruba 150 pracovníků. Své výrobní prostory teď firma rozšířila o novou skladovací halu.

Výherní automaty od společnosti APEX pro gaming s.r.o. míří z Českých Budějovic i do nejlepších kasin v USA. Vedle Ameriky dodává společnost svá zařízení nejvíce do evropských zemí a na asijský trh. „Vyrábíme výherní automaty, jackpotové ostrovy, herní platformy, stolní hry, zařízení iDROP, míchačky karet a další vybavení kasin. Automaty kompletně vyrábíme od A až do Z. Máme vlastní oddělení vývoje, máme pracovníky, kteří zajišťují vývoj nových produktů i specialisty, kteří vymýšlejí nové hry. Zaměstnáváme audiovizuálního technika, ale i herní experty, kteří hry testují,“ říká jednatelka společnosti Ing. Lucie Farská.

Nejslavnější hrou je Clover Link™

V současné době má společnost APEX v nabídce deset druhů automatů. Z těch se pak mohou v kasinech sestavovat tzv. jackpotové ostrovy, které pak tvoří celé stěny automatů. „Naší nejúspěšnější hrou je Clover Link™. Nabízí dokonalou kombinaci nejmodernější technologie a poutavého obsahu a vytváří tak bezkonkurenční herní dobrodružství pro hráče po celém světě. Clover Link™ naši firmu nejvíce proslavil v celém světě. Dnes už má tato hra vyšší verze. Do budoucna chystáme další vylepšení a upgrade této hry,“ vysvětluje vedoucí marketingu Hana Říhová.

Vývojáři společnosti ovšem pracují i na nových hrách. „Představíme je od 8. do 10. října 2024 na světovém herním veletrhu G2E v Las Vegas. Zatím samozřejmě nemůžeme prozrazovat, jaké novinky na veletrhu budeme prezentovat,“ zdůraznila vedoucí marketingu.

Vedle výherních automatů proslula společnost s logem pyramidy i již zmíněným elektronickým zařízením iDROP. Jednoduše řečeno, jde o plně automatizované elektronické počítačky peněz a žetonů pro kasina. Jedná se o přijímač bankovek pro hrací stůl, kde se hraje živá hra. Je to inteligentní a bezpečný způsob pro manipulaci s penězi v hotovosti. Dalším úspěšným produktem společnosti APEX jsou elektronické míchače karet speciálně vyvinuté pro kasina a herny.

Své zaměstnance si APEX hýčká

„Před dvaceti lety jsme začínali s hrstkou zaměstnanců, kteří by se dali spočítat na prstech jedné ruky. Postupně se ale společnost APEX začala rozrůstat a rozrůstá se vlastně dodnes. Do budoucna plánujeme ještě rozšířit počet stávajících zaměstnanců. Uplatnění v našem pracovním týmu najdou montážní dělníci, elektrikáři, administrativní zaměstnanci, vývojáři i údržbáři. Všechny pozice jsou u nás jen na jednosměnný provoz od pondělí do pátku. Nepracuje se u nás na směny,“ říká Lucie Farská.

„Zaměstnancům nabízíme adekvátní platové ohodnocení a pestrou nabídku benefitů. Jedná se například o pět týdnů dovolené, penzijní připojištění nebo stravenky. Samozřejmostí jsou pak různé team buildingové akce,“ potvrzuje Lucie Novotná, personalistka firmy.

Společnost APEX má novou skladovací halu v areálu Letiště Planá České Budějovice. Hala má rozměry více než 2500 čtverečních metrů a sousedí s výrobní halou. „Je to pro nás velká úleva. Díky tomu se může zefektivnit naše výroba, když teď máme ve výrobní části vše pod jednou střechou. Kancelářské prostory má společnost asi o kilometr dál v Litvínovicích na okraji Českých Budějovic, kam se dá také pohodlně dojet autem, MHD nebo na kole,“ dodává Lucie Farská.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto APEX

Štítky APEX pro gaming s.r.o., APEX, výherní automaty, stabilní zaměstnavatel, výrobní hala

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost APEX vyrábí výherní automaty, které exportuje do kasin v 72 zemích celého světa  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.