Počasí dnes25 °C, zítra32 °C
Pondělí 17. června 2024  |  Svátek má Adolf
Bez reklam

Jak jihočeská města fandila hokeji. Lidé plnili celá náměstí

O víkendu řada jihočeských měst zajistila pro své obyvatele promítání čtvrtfinálových a finálových zápasů na velkoplošných obrazovkách. Fandilo se v Budějcích, Táboře, Krumlově, Jindřichově Hradci nebo Písku. Česká televize vydala k veřejným projekcím stovky povolení.

Česko v sobotu i v neděli ovládla hokejová horečka. A nejlépe se fandí společně. Proto se vedení řady měst rozhodlo, že pro své obyvatele zajistí veřejné projekce na velkoplošných obrazovkách. Do živého kotle fanoušků se proměnila i mnohá jihočeská náměstí. Například v Budějcích diváci zaplnili téměř dvě třetiny hektarové plochy. Vedle promítání si město pro diváky připravilo i speciálně nasvícenou budovu radnice. Ta se s úderem 21. hodiny rozsvítila v národních barvách.

Krom krajského města se fandilo ale i na dalších místech v kraji. Celý víkend mohli českým hokejistům fandit například lidé na táborském náměstí Jana Žižky z Trocnova. Živé promítání si připravili pro své obyvatele také v Písku, Jindřichově Hradci nebo Českém Krumlově. A všude panovala skvělá atmosféra.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto redakce Drbny, město Tábor, město Český Krumlov, město Písek

Štítky hokej, fanoušci, Jihočeský kraj, promítání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak jihočeská města fandila hokeji. Lidé plnili celá náměstí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.