Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Strakonické muzeum má narozeniny. Největší oslavou bude Muzejní noc.

PR článek

Muzeum středního Pootaví Strakonice je s námi již 130 let. A ke svým narozeninám přichystalo návštěvníkům celou řadu akcí, přednášek a výstav. Největší narozeninovou oslavou bude bezpochyby Muzejní noc 7. června.

Přijďte oslavovat a užít si večer plný zábavy, kultury a nezapomenutelných zážitků. Akce je pro všechny návštěvníky zdarma a nabídne bohatý program pro celou rodinu.

Program na pódiu

Muzejní noc Muzea středního Pootaví Strakonice

Datum: 7. června 2024
Čas: 16:00 – 22:00
Místo: Muzeum středního Pootaví Strakonice
Vstupné: Zdarma
Více informací na stránkách muzea.

Od 16:00 hodin vás přivítají slavnostním zahájením, po kterém následuje dynamická Drum Show od Wild Sticks. Kouzelník Cocker Magic vás okouzlí svými triky již v 16:20. Na své si přijdou i milovníci hudby – od 17:00 zahraje kapela Bonsai č. 3, následovaná dalšími vystoupeními Wild Sticks, kapelou Pakoně a středověkou skupinou SHŠ Berit Vimperk. Vyvrcholením večera bude koncert Ondřeje Rumla v 20:30 a projekce připomínající 130 let existence muzea. Celou noc zakončí ohňová show od SHŠ Berit Vimperk ve 22:00.

Další program

Noc kostelů, která bude probíhat paralelně s muzejní nocí, nabídne návštěvníkům možnost průchodu mezi kostelem a muzeem a komentované prohlídky kostela ve 20:00 a 21:00 hodin. Děti i dospělí si mohou od 17:00 do 19:00 užít Balónkovou dílnu s kouzelníkem Cocker Magicem. Připraven je také fotokoutek s Vaškem Králem, tvořivé dílny, malování na obličej, speciální program v expozicích muzea a napínavá bojovka. Nezapomeňte využít i komentovaných prohlídek nové Knihodělny a to v 17:00, 18:00 a 19:00 hodin.

Informace na závěr

Muzejní noc v Muzeu středního Pootaví Strakonice slibuje nezapomenutelný zážitek pro všechny generace. Přijďte se podívat, jak se muzeum promění v živé centrum kultury a zábavy. Těšíme se na vaši návštěvu 7. června od 16 do 22 hodin.

Vstup na všechny akce je zdarma. Změna programu vyhrazena.

Srdečně vás zve tým Muzea středního Pootaví Strakonice.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Muzea středního Pootaví Strakonice

Štítky Muzejní noc, Muzeum Strakonice, narozeniny, Strakonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strakonické muzeum má narozeniny. Největší oslavou bude Muzejní noc.  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.