Počasí dnes25 °C, zítra29 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Smarty otevírá prodejnu v IGY Centrum České Budějovice

PR článek

Smarty.cz brzy otevře novou prodejnu v IGY Centrum České Budějovice. Tento významný okamžik se odehraje 7. června přesně v 9 hodin. Těšit se můžete na moderní, prostornou a stylovou prodejnu plnou produktů ze světa chytré elektroniky a gamingu a spoustu slev.

V pořadí již 23. Smarty.cz prodejna

První otevření Smarty.cz prodejny proběhlo v roce 2022. Nyní se společnost připravuje na otevření již 23. prodejny v České republice v prostorách obchodního centra IGY Centrum České Budějovice. Na prodejně si zákazníci budou moct vybrat z široké nabídky telefonů, tabletů, her, herních konzolí, sluchátek, příslušenství a dalších produktů.

Dva odlišné světy, jeden cíl

Spojením Smarty a JRC vznikl nový koncept, který spojuje milovníky chytrých technologií a hráče. Smyslem nového konceptu Smarty prodejen je nejen propojit tyto na první pohled odlišné světy, ale také přinést zákazníkům nejlepší zážitek z nákupu. Ten je posílen o nadstandardní služby, které Smarty nabízí. Mezi ně patří perfektní zákaznický servis, výkup zařízení, splátkový prodej i autorizované servisy různých značek. A všechny z nich na vlastní kůži můžete využít i vy.

Proč jsou Smarty prodejny v pixelovém stylu?

Design prodejen Smarty.cz je inspirován pixelem, který je symbolem propojení světa hráčů a fanoušků chytré elektroniky. Možná už jste jednu Smarty prodejnu v Českých Budějovicích navštívili. Pravděpodobně ale nevíte, proč je laděná do pixelového stylu. Veškeré produkty, které Smarty prodává, v sobě totiž ukrývají pixely. Ať už se jedná o telefon, notebook, hru nebo obrazovku. Tento prvek se promítá do celkového vzhledu Smarty prodejen, a dokonce i na trika prodejců, kteří vám dokážou poradit doslova do posledního pixelu.

Exkluzivní nabídka při otevření prodejny

Ať už jste zapálení do chytrých věcí, nebo vaše srdce hoří pro hry, od 7. do 9. června budete mít v IGY Centrum možnost zakoupit spoustu produktů z obou světů za akční cenu. Nadšence do chytré elektroniky jistě potěší sleva 20 % na produkty značky Samsung nebo 30 % na značku LAMAX, Spello či Epico. V herní zóně naleznete 15% slevu na TIGO počítače, 20% slevu na Logitech a celý sortiment merche včetně Pokémonů. Konzoli PlayStation 5 Slim si pořídíte za pouhých 9 990 Kč, Nintendo Switch OLED za 6 599 Kč a Madmonq nutriční doplňky s 10% slevou. Je toho ale mnohem více. Zapojit se můžete také do soutěže o poukázku na nákup v hodnotě 5 000 Kč a udělat si další radost. Stačí o víkendu dorazit na prodejnu v IGY Centrum a zakoupit kterýkoliv produkt z nabídky. Nenechte si to ujít.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Smarty, IGY centrum, České Budějovice, nová prodejna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Smarty otevírá prodejnu v IGY Centrum České Budějovice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.