Počasí dnes14 °C, zítra11 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nové sportoviště padel: Sport 21. století přichází do Českých Budějovic

PR článek

Tenisový klub LTC VITON České Budějovice se rozhodl přivést na jih Čech nejrychleji se rozvíjející sport současnosti, který je často označován jako „Sport 21. století“. Tento raketový sport, kombinující prvky tenisu a squashe - padel, získává srdce milionů hráčů po celém světě.

A co to padel je?

Padel je akční sport, který se hraje speciálními raketami bez výpletu a míčky podobnými tenisovým. Hraje se ve dvojicích na kurtu o rozměru 20x10 metrů, který je částečně lemován skleněnou a kovovou konstrukcí. Padel je zajímavým zpestřením pro aktivní sportovce, ale také šancí, jak se sportováním začít, není totiž technicky náročný na hraní.

A tím si padel právě získal oblibu, zahrají si ho snadno hráči všech věkových kategorií a dovednostních úrovní. Menší hrací plocha znamená více akce a méně běhání, což dělá hru opravdu zábavnou. Hraní ve čtyřech podporuje týmového ducha a sociální interakci.

To jsou důvody, proč se padel stává oblíbeným sportem po celém světě.

„Naším cílem je vytvořit v Českých Budějovicích místo pro všechny, kteří se rádi baví. Padel, zázemí klubu a skvělé občerstvení našeho bistra v srdci Budějc je ideální také například pro rodinné turnaje a firemní akce.“ dodává ředitel klubu Tomáš Vokatý.

Přijďte si zahrát!

Přijďte si zahrát a sami se přesvědčte, proč se padel stal jedním z nejrychleji rostoucích sportů na světě. Letos za zavádějící cenu. Samozřejmostí je možnost zapůjčení raket a míčků na recepci klubu.

Rezervace a více informací na webových stránkách www.teniscb.cz nebo recepci klubu. Telefon: 723 708 515, E-mail: info@teniscb.cz

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky sport 21. století, panel, tenis, squash

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nové sportoviště padel: Sport 21. století přichází do Českých Budějovic  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.