Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zimní zahrady jsou jedním z největších trendů, říká Jaroslav Dvořák z CR Sklo

PR článek

Zimní zahrady, pergoly, přístřešky nebo garážová stání. To vše je doménou soběslavské firmy CR Sklo, která se v oboru pohybuje už více než 10 let. O tom, že dělají svoji práci poctivě a s láskou, svědčí stovky spokojených klientů.

Soběslavská firma CR Sklo se primárně zabývá výrobou zimních zahrad, přístřešků a pergol. Zasklívají také stávající pergoly a různé altánky, ať už dřevěné nebo zděné.

„Se sklem pracuji už od mala. Věnoval a stále se tomu věnuje můj otec, a já mu jako kluk pomáhal. Postupem času jsme začali pracovat spolu. Vyráběli jsme dveře, zrcadla až jsme přešli k zasklívání zimních zahrad a pergol,“ popisuje majitel firmy Jaroslav Dvořák.

Zimní zahrady jsou teď podle něj jedním z největších trendů. „Lidé si díky tomu zvětší dům. Mohou být sezónní nebo celoroční. U těch sezónních je velká výhoda v tom, že si ji kdykoliv otevřete nebo zavřete a vlastně sedíte na krásné teraes. Když prší nebo fouká, vše zatáhnete a nemusíte nic řešit. Díky celoroční zimní zahradě pak naopak získáte plnohodnotnou místnost, která může sloužit třeba jako obývák,“ popisuje Dvořák.

Konstrukce vyrábí převážně z hliníku. Podle Dvořáka je lehký, odolný a dobře se s ním pracuje. Velkou výhodou firmy je také to, že mají vlastní lakovnu, kde dokáží vyrobit v podstatě jakoukoliv barvu na přání. „Teď jsme zrovna vyráběli modrou pergolu, která byla na loď a vypadalo to moc dobře. Nejvíce ale letí asi antracit,“ prozrazuje.  

Od prvního kontaktu s klientem až po finální předání uplynou většinou dva až tři měsíce. „Záleží samozřejmě na tom, jestli je sezóna, teď už máme těch zakázek poměrně dost. Ale vždy je to o tom, co přesně klient potřebuje,“ popisuje Jaroslav Dvořák.

Velkou výhodou práce od CR Skla je možnost výroby atypických zastřešení. K dispozici mají v Soběslavy také showroom, kde si mohou zákazníci některé hotové zahrady nebo pergoly prohlédnout. „Máme tam i malé pískoviště, takže děti se zabaví a rodiče si mohou v klidu prohlédnout, co nabízíme, a třeba se inspirovat,“ doplňuje Dvořák.

Kromě zasklívání a výroby zimních zahrad nabízí také velké množství doplňků, které si mohou lidé pořídit. „Nabízíme manuální nebo elektrické baldachýny, protisluneční folie, které odrazí až 80 procent paprsků, manuální nebo elektrické rolety, led osvětlení, infrazářiče nebo i nějaký zahradní nábytek. Nově máme v nabídce také malé sauničky,“ vyjmenovává širokou nabídku majitel firmy.

I přesto, že už vyrobili ke dvěma tisícům zimních zahrad, stále je podle ředitele firmy kam se posouvat. „Pořád se snažíme vše vylepšovat. Od designu po funkčnost, aby to vše fungovalo nejlíp. Máme ale v plánu pustit se do výroby hliníkových plotů, což začíná být moderní, je to velice bezúdržbová věc. To je vlastně i ta pergola, stačí jen umýt okna,“ uzavírá s úsměvem Dvořák.

Kompletní nabídku, informace a kontakty najdete na webových stránkách CR Sklo.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky CR sklo, pergola, zimní zahrada, zastřešení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zimní zahrady jsou jedním z největších trendů, říká Jaroslav Dvořák z CR Sklo  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.