Počasí dnes26 °C, zítra29 °C
Pátek 6. září 2024  |  Svátek má Boleslav
Bez reklam

Letošní ročník charitativního turnaje Beach pro Bazalku pomohl vybrat téměř čtvrt milionu korun

V sobotu 15. června se v areálu Beach Service arény na sídlišti Vltava uskutečnil již 13. ročník benefičního turnaje v plážovém volejbale smíšených trojic pro Centrum BAZALKA. Na pomoc klientů centra se při akci podařilo vybrat téměř čtvrt milionu korun.

Na místě se sešlo rekordních 41 smíšených týmů a na osmi kurtech všichni předvedli úžasné výkony. V základních skupinách vybraných losem se hrálo na dva hrané sety do 11, pak všechny týmy pokračovaly do pavouka, kde hrály vyřazovacím způsobem.

Na turnaji se sešlo rekordních 41 smíšených týmů a na osmi kurtech všichni předvedli úžasné výkony.

„Letošní počet účastníků pro nás byl překvapením,“ komentuje Vanda Polívková, ředitelka Centra BAZALKA. „A neméně nás potěšil i fakt, že kromě tradičních týmů, které vídáme na turnaji každý rok, se zúčastnilo i spoustu nováčků. Také věkové rozpětí bylo velmi pestré – nejmladšímu týmu Jahůdek bylo dohromady pouhých 45 let, naopak nejstarší matadoři z týmu Náhlá smrt se společněvyšplhali na 175 let. Pro všechny hráče zajišťuje skvělé zázemí Beach aréna, na nás je občerstvení, tombola pro všechny registrované hráče, hodnotné ceny pro vítězné týmy a pohodová hudba po celý den,“ doplnila Polívková.

Neskutečný byl i celkový výtěžek turnaje, který se vyšplhal na 222 489 korun.

Týmy byly opravdu různorodé, sestavené ze zástupců a zaměstnanců mnoha budějovických firem, z aktivních hráčů volejbalu včetněbývalých hráčů Jihostroje i z řad nadšených amatérů. V napínavém finále nakonec zvítězil tým Pupíčci nad týmem HC Motor, kterému přišel fandit dlouholetý patron Centra BAZALKA, hokejová legenda Aleš Kotalík. Bronzový pohár si odnesl tým Tři věže.

Neskutečný byl i celkový výtěžek turnaje, který se vyšplhal na 222 489 korun. Všechny peníze budou použity na dofinancování fyzioterapie pro klienty Centra BAZALKA. Obrovský dík organizátorů patří všem, kteří se zúčastnili a těm, kteří turnaj finančně a materiálně podpořili.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky beach prom bazalku, volejbal, turnaj, charita

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letošní ročník charitativního turnaje Beach pro Bazalku pomohl vybrat téměř čtvrt milionu korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.