Počasí dnes28 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sedmý ročník soutěže JihoCzech pro začínající podnikatele je tady

PR článek

Jihočeský vědeckotechnický park (JVTP), ve spolupráci s Jihočeským krajem a dalšími partnery, otevírá další ročník soutěže JihoCzech. Tento prestižní program je navržen tak, aby podpořil podnikatele s vizí transformovat jejich nápady na udržitelné podnikatelské modely a pomohl v podnikatelských začátcích.

Jak se zapojit

„Soutěž JihoCzech je otevřená pro všechny, kteří mají nápad a touhu něco změnit," říká Lenka Chrobočková, jedna z projektových manažerek soutěže. "Přihlásit můžete jakýkoliv podnikatelský nápad, a to velmi jednoduše - stačí popsat váš nápad v libovolné formě v přihlášce umístěné na webové stránce soutěže," doplňuje.

Účastníci mohou své projekty podávat do 15. září 2024 na webu soutěže, kde je jedinou podmínkou realizovatelnost nápadu v Jihočeském kraji.

Průběh soutěže

Soutěž JihoCzech není jen o vítězích a cenách. Je to hlavně cesta plná učení a rozvoje. „Každý účastník získá přístup k našemu mentoringovému programu, kde pod vedením zkušených mentorů převedeme nápady do funkčních podnikatelských modelů," dodává Jana Moravcová, druhá z projektových manažerek.

Vrchol soutěže představuje slavnostní finále, které se koná 27. listopadu 2024, kde finalisti prezentují své projekty před odbornou porotou a investory. „Finále je vždy nejvíce vzrušující částí soutěže, protože nejen že uvidíte výsledky vaší tvrdé práce, ale můžete také získat zájem investorů a cenné odborné poradenství," vysvětluje Jana Moravcová.

Co v soutěži získáte

Finalisti a vítězové soutěže mohou očekávat i atraktivní odměny, včetně finančních cen, odborné podpory pro další rozvoj jejich podnikání a možnosti bezplatně využívat prostory JVTP. „Jde nám o to, aby soutěžící nejen získali potřebné zdroje a know-how, ale aby skrze naši podporu a mentoring dokázali své projekty dostat na novou úroveň," uzavírá Lenka Chrobočková.

Úspěchy minulých ročníků

Minulé ročníky soutěže přinesly mnoho úspěšných projektů. Loňský vítěz Eduard Čeněk zabodoval s projektem Řídící systém „Gita“ určeným nejen pro obytné automobily. Druhé místo obsadil Ondřej Rychecký se svým nápadem personalizovaných doplňků stravy Amoeba a krásné třetí místo patřilo Martině Bednářové s unikátním konceptem větrné terapie Windtherapy.

Příležitost pro každého

Soutěž JihoCzech je více než jen soutěž, je to komunita, která podporuje a věří v sílu inovací. Pro více informací a přihlášení navštivte www.jihoczech.cz. Dejte svému nápadu šanci, kterou si zaslouží!

Ohodnoť článek

Štítky JihoCzech, soutěž, podnikatelé, Jihočeský vědeckotechnický park, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmý ročník soutěže JihoCzech pro začínající podnikatele je tady  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.