Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nové centrum očních víček v Českých Budějovicích nabízí pohled očního specialisty a plastického chirurga

PR článek

Operace očních víček patří obecně k těm nejčastěji prováděným estetickým zákrokům po celém světě, a to jak u žen, tak i u mužů. Jedná se o výkon na obličeji, proto jsou požadavky na uspokojivý estetický efekt samozřejmě velké. Povislá, ochablá či oteklá oční víčka působí unaveně a člověka dělají starším. Jaké jsou možnosti řešení? Nejen na to odpovídali odborníci daných specializací, kteří stojí za otevřením nového centra očních víček v prostorách moderní kliniky estetické medicíny OK Medical na Senovážném náměstí v samém centru Českých Budějovic.

MUDr. Kim Štěpánková, FEBO, DiS. se řadí mezi přední specialisty v oboru oftalmologie nejen v Českých Budějovicích. Jako první oční lékařka v Jihočeském kraji získala v Paříži prestižní oftalmologický titul FEBO a také jako jediná disponuje navíc úplným vzděláním v oboru oční optika. V rámci estetické medicíny se specializuje na tzv. miniinvazivní zákroky, tedy bez použití skalpelu.

Přední jihočeská oftalmoložka a specialistka v oblasti estetické medicíny. Vedoucí lékařka a majitelka kliniky estetické medicíny OK Medical

MUDr. Tomáš Votruba je atestovaný plastický chirurg s bohatými pracovními zkušenostmi. Věnuje se jak estetické, tak rekonstrukční plastické chirurgii včetně mikrochirurgie. Uplatňuje se nejen na předních pracovištích plastické chirurgie, ale i na humanitárních misích. Je zakládajícím členem České společnosti rekonstrukční mikrochirurgie a členem dalších odborných sdružení na národní i mezinárodní úrovni.

Erudovaný plastický chirurg, vedoucí lékař a majitel společnosti Consuo - plastická chirurgie.

Na klinice estetické medicíny OK Medical, kde tito dva odborníci spojili své síly, se provádí zákrok buď „miniinvazivně“ pomocí plasmového toku, či standardně chirurgicky. Před každým zákrokem probíhá s klientkou nebo klientem individuální konzultace, na základě které lékaři doporučí vhodný postup. Nejedná se tedy o metody konkurenční, ale spíše doplňující se. 

„Náš koncept péče je nejen na jihu Čech unikátní právě tím, že spojujeme pohled očního specialisty a plastického chirurga. Díky tomu jsme schopni provést adekvátní konzultaci u našich klientek a klientů a doporučit jim tu, či onu metodu tak, aby byl výsledek co nejlepší,“ vysvětluje MUDr. Tomáš Votruba.

Velkou výhodou miniinvazivní plastiky očních víček je její časová nenáročnost a také rychlá rekonvalescence. „Klientka může po zákroku sama odejít, může řídit a není vlastně nijak výrazně omezena v normálním fungování. Jedná se o rychlý zákrok bez skalpelu, bez stehů a bez jizev s rychlým hojením. Je však nutné nevystavovat se sluníčku, abychom zamezili pigmentaci nové kůže,“ vysvětluje Kim Štěpánková

Miniinvazivní plastika očních víček je hitem estetické medicíny

Jak vyřešit problém s převislými víčky či nechtěnými kožními výrůstky, aniž by člověk musel podstoupit chirurgický zákrok? Budějcká ordinace estetiky a oftalmologie OK Medical nabízí miniinvazivní zákroky unikátní metodou - pomocí plazmového toku....

Pokud je však objektivní nález na víčkách příliš velký, je klientům doporučeno chirurgické řešení „Jde o náročnější metodu z hlediska nejen zákroku, ale i následného hojení. Trpělivost se však vyplatí a spokojenost klientů s výsledky operace očních víček je velmi vysoká“ vysvětluje plastický chirurg Tomáš Votruba. 

Velkou výhodou kliniky OK Medical ve spojení s plastickou chirurgií Consuo je jejich komplexnost, kdy klientky či klienti nemusí chodit na několik různých míst a podstupovat několik konzultací. Dále je to časová dostupnost péče, která se nyní pohybuje v rozmezí několika týdnů od objednání.

„Naším cílem je doručit do Českých Budějovic špičkovou zdravotní péči a úroveň komunikace, která odpovídá jednadvacátému století. Mottem naší práce je preciznost, profesionalita a odbornost poskytované péče,“ dodávají. 
 

Podrobné informace k poskytovaným službám či výkonům naleznete na webu www.ok-medical.cz nebo na stránkách www.consuo.cz.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky OK Medical, Cetrum estetické medicíny, Kim Štěpánková, Consuo - plastická chirurgie, Tomáš Votruba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nové centrum očních víček v Českých Budějovicích nabízí pohled očního specialisty a plastického chirurga  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.