Počasí dnes17 °C, zítra14 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Rožnově děti dostaly nové hřiště, rozšířilo se i zázemí na Maláku

PR článek

Nejmladší Budějčáci mají nová místa k hraní a dovádění. Stejně tak jejich rodiče k protažení těla a trávení volného času. Nedaleko cyklostezky na Včelnou v Rožnovské ulici je krásně barevný plácek s workoutovými prvky a výrazného rozšíření se dočkalo i dětské hřiště u Malého jezu.

„Jedná se o druhé nejmodernější hřiště na území Českých Budějovic, hned po ČEZ Areálu Vltava, který je na druhé straně města. Vzniklo díky aktivitě vedení města v kombinaci s místními rodinami, které se na jeho návrhu podílely, za což jim patří velké díky. Poděkovat je nutné i zaměstnancům magistrátu města, zejména bych rád jmenoval vedoucího odboru správa veřejných statků Tomáše Kubeše, protože ten na tom odpracoval opravdu hodně. Z hřiště mám dvojnásobnou radost, protože já sám jsem Rožnovák, máme s manželkou dvě malé děti, takže tady budeme častými návštěvníky,“ řekl s úsměvem českobudějovický radní Zbyněk Sýkora.

Zhotovitelem hřiště s multifunkčními herními prvky byla firma GARTENSTA PLUS

Zhotovitelem hřiště s multifunkčními herními prvky byla firma GARTENSTA PLUS, s. r. o. V horkých dnech malí i velcí návštěvníci nejvíce oceňují vodní prvky – mlhoviště a pítko, které nabízejí osvěžení a v případě mlhoviště i oblíbený herní prvek. Nad pískovištěm je stínící plachta, což oceňují všichni, kteří tam chodí.  Moderní jsou i workoutová sestava a tři stroje, kde si lidé protahují a také posilují svá těla.

Rožnov ovšem není jedinou částí, která se dočkala nového volnočasového vyžití. Výrazné rozšíření bylo na konci července dokončeno také na Maláku, a to díky finanční podpoře dm drogerií markt s.r.o. „Malák je pro nás strategické území, hlavně v horkých dnech, protože je u vody. Je to hojně navštěvovaná a oblíbená oblast, pro místní taková srdcovka, kterou chceme dál rozvíjet,“ dodal Zbyněk Sýkora.

Výrazné rozšíření bylo na konci července dokončeno také na Maláku.

Podobně jako v Rožnově je tady také malé workoutové hřiště, pro děti parádní skluzavku ve svahu, multifunkční prolézačky a šikmý kolotoč. Tak hurá za zábavou, hraním a sportováním!

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Gartensta Plus, s. r. o.

Štítky Rožnov, hřiště, Malá, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Rožnově děti dostaly nové hřiště, rozšířilo se i zázemí na Maláku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.