Počasí dnes11 °C, zítra12 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Infocentrum v Jindřichově Hradci láká již jedenáct let návštěvníky na interaktivního průvodce

PR článek

V letošním roce nabízí infocentrum Jindřichův Hradec všem návštěvníkům i místním již 11. ročník interaktivního průvodce Poznej Hradec. Prázdninová hra doznala změn, které se týkají jak počtu kontrolních míst, principu získávání tajenkových slov, tak i ke změně grafického zpracování celého průvodce.

Jste hraví dospělí nebo chcete zabavit děti i sebe? Víte jaký byl první známý příběh Jindřichova Hradce? Víte, kde, kdy a jak to všechno začalo? Lušti, bav se a poznej příběhy našeho města s Jindřichohradeckou šifrovačkou. A můžeš i vyhrát.

Interaktivní průvodce byl spuštěn v srpnu a získanou tajenku bude možné odevzdat až do konce prosince 2024 právě na Infocentru v Panské ulici v Jindřichově Hradci. Poznej Hradec vás provede mnoha krásnými zákoutími našeho města a tajenku budete luštit i na méně obvyklých místech (třeba v sadech Jablonského, na Zakosteleckém náměstí, u sochy zvané Zvěrokruhy v Husových sadech nebo u kostela sv. Jakuba). Kontrolních míst je celkem 20 a úkoly, které vás dovedou k tajenkovým slovům jsou akční, matematické, edukační, veselé i hravé.

Díky interaktivnímu průvodci Poznej Hradec se určitě nejen krásně projdete, hodně se toho také dozvíte o Jindřichově Hradci a určitě se budete bavit stejně jako zaměstnanci infocentra, kteří pro vás celý projekt připravili. Všechny, kteří vyluští tajenku čeká v infocentru malá odměna formou reklamního dárečku a ze všech, kteří doloží k tajence jednu vstupenku z jakéhokoliv objektu budeme v lednu 2025 losovat tři výherce tabletů. Příručka je koncipována tak, že budete moci luštit tajenku celoročně. Mapu s úkoly a tajenkový šifrovací list si vyzvedněte zdarma v infocentru. Pojďte si užít město jinak a zábavně.

Na letní i podzimní turistickou sezonu jsou v infocentru připraveni a k poskytovaným informacím nabízejí také velké množství propagačních materiálů, které jsou návštěvníkům města poskytovány zdarma. Jedná se například o orientační plánek města s vyznačenými památkami a službami, image průvodce po městě a okolí (i v jazykových mutacích angličtina, němčina, polština), turistické noviny Česká Kanada, mapy turistické oblasti Česká Kanada s vyznačením tipů na výlety pro jednotlivé cílové skupiny, letáček Stezka zámeckých pánů, Stezka Českou Kanadou a mnoho dalších propagačních tištěných matriálů od našich partnerů z řad podnikatelů, provozovatelů služeb, družebních měst České inspirace nebo Destinačního managementu Česká Kanada, z.s.

Můžete si zde také zakoupit suvenýr na památku z pobytu v Jindřichově Hradci

Centrum nabízí také několik druhů sběratelských turistických vizitek, turistických známek, cyklistické a turistické mapy, panoramatické mapy, průvodce a brožury, knihy o Jindřichově Hradci (včetně té nejnovější „Jindřichův Hradec - město příběhů“), knihy Poklady Muzea Jindřichohradecka, Po stopách Krakatitu od autorky Petry Lecnarové a mnoho dalších titulů spojených s naším městem a regionem. Dále máme v prodeji cca 100 druhů pohlednic (včetně poštovních známek), magnety, hrnečky porcelánové, keramické i plecháčky – vše s motivem Jindřichova Hradce. Mezi oblíbené suvenýry patří i samolepky se znakem města, odznáčky, klíčenky, pexesa, leporela, trička, tašky a třeba i krasohled.

Tak přijďte do infocentra, využijte nabízených služeb a užívejte si pohodový čas v Jindřichově Hradci.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky infocentrum, Jindřichův Hradec, průvodce, interaktivní

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Infocentrum v Jindřichově Hradci láká již jedenáct let návštěvníky na interaktivního průvodce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.