Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Úspěšné osobnosti opět zavítají do Českých Budějovic

PR článek

Čas se krátí. Už jen do konce tohoto měsíce pořídíte vstupenky na 2. ročník českobudějovické byznysové konference BYZON se slevou 500 korun. Na akci lákají zvučná jména jako Petr Ludwig, Zbyněk Sýkora, Petr Vojnar nebo Kateřina Neumannová.

Po úspěšném prvním ročníku, kdy českobudějovická konference přilákala více než 300 podnikatelů z různých odvětví a firem, se BYZON vrací. Další možnost získat cenné byznysové zkušenosti a inspirovat se od úspěšných podnikatelů se nejen Jihočechům naskytne 1. října 2024.

„Pozvali jsme pro vás sedm jedinečných řečníků a zajistili skvělý doprovodný program včetně afterparty. Vždy jsme chtěli uspořádat něco neobyčejného a letos to platí dvojnásob. Krom hlavní stage se zmíněnými řečníky se totiž díky spolupráci s JCI a Moderní leader můžete těšit ještě navíc i na druhou stage a koučovací zóny, uvádí pořadatel Jindřich Hrdý.

Sedm skvělých řečníků, sedm příležitostí k inspiraci 

Letos BYZON pozval do Českých Budějovic o jednoho skvělého řečníka navíc, návštěvníci se budou moci inspirovat celkem od sedmi zvučných jmen, která slibují inspirativní přednesy z různých oborů. Na řadu přijdou témata jako je sport, seberozvoj, zkušenosti z vedení velkých firem i inspirativní podnikatelské příběhy.

Pozvání pořadatele přijal např. předseda Českého paralympijského výboru, Zbyněk Sýkora. Zbyněk vzal osud do svých rukou a po vážné nehodě založil firmu na výrobu aktivních a sportovních vozíků na míru pro hendikepované. Ze sportovního odvětví pozvání přijala i olympijská vítězka Kateřina Neumannová, která je příkladem překonávání výzev a dosahování cílů.

Na konferenci dorazí i českému internetu dobře známý Petr Ludwig. Petr je úspěšným českým podnikatelem v oblasti vzdělávání dospělých a jeho kniha Konec prokrastinace byla přeložena již do více jak 23 jazyků. Petr není jediný, který bude mluvit na téma seberozvoj. Seberozvoji se bude dále věnovat Petr Vojnar, který je expertem na verbální i neverbální komunikaci.

Dále pozvání přijali David Procházka (Donio), Alexandra Kala (Profimed) a Tomáš Vala (SIKO).

„Vstupenky za zvýhodněnou cenu lze na webu byzon.cz ulovit jen do 31. 8. 2024,” avizuje Jindřich Hrdý.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky byznys, konference, podnikání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Úspěšné osobnosti opět zavítají do Českých Budějovic  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.