Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Už i v Táboře mohou zákazníci do autoservisu kdykoliv a bezkontaktně

PR článek

Kromě Českých Budějovic mohou zákazníci společnosti CB Auto využívat další bezkontaktní samoobslužný automat nyní i v Táboře na Soběslavské ulici u autosalonů Škoda a VW. Každý zákazník tak může svůj vůz do servisu přivézt či vyzvednout kdykoliv. Stačí zaparkovat a vložit klíče do schránky.

Co je CB Automat?

Jedná se o venkovní samoobslužný automat, pro předání či vyzvednutí vozu ze servisu po provedených pracích. Díky této službě může zákazník CB Auto na servis přijet kdykoliv potřebuje (v jakoukoliv hodinu a v jakýkoliv den). Slouží také pro zapůjčení či vrácení vozu z naší autopůjčovny. Funguje 24 hodin denně zcela automaticky a bezkontaktně.

Výhody: CB Automat funguje nonstop, tedy v jakoukoliv denní či noční hodinu. Tuto službu může zákazník využít jak pro uložení, tak pro vyzvednutí vozidla. Může také využít bezkontaktní autopůjčovnu – vyzvednutí a vrácení zapůjčeného vozidla.

Návod, jak CB Automat využít.

Příjem vozu: Auto se zaparkuje na vyhrazeném místě a bezpečně se uzamkne. Do CB Automatu se zadá číslo zakázky. Pokud ho zákazník ještě nemá, postupuje se dle pokynů na obrazovce – zadání SPZ vozu a telefonního čísla. V případě autopůjčovny se zadá číslo zápůjčního dokladu. Zákazník vloží klíče do přidělené schránky a pečlivě ji zavře. Jako potvrzení bezpečného uložení mu dorazí SMS na zadaný telefon.

Výdej vozu​: Jakmile bude vůz připraven, přijde zákazníkovi SMS s číslem schránky, PINem pro otevření schránky a částkou k úhradě. V případě úhrady je pro odemknutí schránky nutné částku bezhotovostně uhradit prostřednictvím platebního terminálu, který je součástí CB Automatu. O bezpečnost vozu nemusí mít zákazník obavy. Prostor je střežen a monitorován bezpečnostními kamerami ze všech stran a celý CB Automat je napojen na zabezpečovací systém.

Věříme, že tato služba zjednoduší zákazníkům cestu do servisu, zkrátí čas čekání na minimum či zrychlí zapůjčení a vrácení auta. Tuto službu můžete najít už od roku 2021 také na naší pobočce v Českých Budějovicích na ulici Milady Horákové. Více informací zjistíte přímo na pobočce CB Auto, která sídlí na adrese: CB Auto a.s., Soběslavská 2985, 390 05 Tábor, nebo na webových stránkách.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Tábor, autoservis, bezkontaktní platby, Jihočeský kraj, CB Auto, samoobslužný automat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Už i v Táboře mohou zákazníci do autoservisu kdykoliv a bezkontaktně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.